Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Romerike musikkteaterskole

Image for Marikken på Skedsmo bygdemuseum
Romerike musikkteaterskole setter opp den kjente og kjære klassikeren «Marikken» av Astrid Lindgren. Vi spiller på Skedsmo bygdemuseum 15. og 16. juni. Musikkteaterforestillingen vil vare i ca. 1 time. Deretter blir det vandreteater i og utenfor de gamle fine bygningene på museet, hvor vi spiller små sekvenser og scener fra Marikken-universet. Dette er en forestilling for hele familien og en mulighet for å både se teater og få en anderledes omvisning i det flotte bygdemuseet. Det blir også kafé og gammeldagse leker for barn i alle aldre.

Sitteplassene er unummererte på langbenker, husk klær etter vær da forestillingen er utendørs. Bruk av paraply under forestillingen er ikke tillat.

Velkommen!

Merchant legal name: Romerike musikkteaterskole

VAT: 931607502

Marikken på Skedsmo bygdemuseum

Organizer Romerike musikkteaterskole
Venue Skedsmo bygdemuseum, Huseby gård
Husebyveien 9, Skedsmokorset, Norge
Date 15. Jun 2024
Open from 13:00 to 15:00

Romerike musikkteaterskole setter opp den kjente og kjære klassikeren «Marikken» av Astrid Lindgren. Vi spiller på Skedsmo bygdemuseum 15. og 16. juni. Musikkteaterforestillingen vil vare i ca. 1 time. Deretter blir det vandreteater i og utenfor de gamle fine bygningene på...

Barn u/12 år, unummerert sitteplass
-
0
+
120,00 NOK
Voksen, unummerert sitteplass
Romerike musikkteaterskole setter opp den kjente og kjære klassikeren «Marikken» av Astrid Lindgren. Vi spiller på Skedsmo bygdemuseum 15. og 16. juni. Musikkteaterforestillingen vil vare i ca. 1 time. Deretter blir det vandreteater i og utenfor de gamle fine bygningene på museet, hvor vi spiller små sekvenser og scener fra Marikken-universet. Dette er en forestilling for hele familien og en mulighet for å både se teater og få en anderledes omvisning i det flotte bygdemuseet. Det blir også kafé og gammeldagse leker for barn i alle aldre. Sitteplassene er unummererte på langbenker, husk klær etter vær da forestillingen er utendørs. Bruk av paraply under forestillingen er ikke tillat. Velkommen!
See more
-
0
+
220,00 NOK