Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Tynn Symfoni

Image for Maur og mann,  LIVE konsert på Fellesheimen!
Fellesheimen Valnesfjord 28/5 kl. 19:30
Opplev en herlig konsertkveld med Pål-Are Bakksjøs siste prosjekt "maur og mann" Tynn Symfoni presenterer en LIVE konsert på ærverdige Fellesheimen i Valnesfjord, et lokale der folk møtes! Hva er vel mer perfekt når all musikken du får oppleve denne kvelden har blitt til nettopp i møte med folk? Pål-Are kaller den til og med en slags "folkemusikk" - og han gleder seg utrolig til å framføre musikken med sin faste trio.

Kjemien i denne trioen er smittende og sammen skaper de ekte spellemannsstemning en helt vanlig Tirsdagskveld i Valnesfjord.

Multimusikeren Bakksjø har med seg spellemannsprisvinner Erlend Smalås, en strålende musiker/kontrabassist fra Trondheim. Og som vanlig har han med en drivende trommis, helgelending og altmuligmusiker i Tage Vedal!

"Special Guest" i kveld er stortalentet Jenny Krykken Irgens (15) fra Valnesfjord. Hun har allerede kommet utrolig langt på saksofonen tross sin unge alder. Hun spiller i flere korps lokalt og regionalt, samt Nordnorsk Ungdomsstorband mm, og vi har den store glede av å ha henne med oss som solist!
Links to artist

Merchant legal name: Tynn Symfoni AS

VAT: 931837168

Maur og mann, LIVE konsert på Fellesheimen!

https://www.instagram.com/tynnsymfoni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0mbitFfpattV3opVfh5-qcCFY5XrukxUIjaHe_zYq5V0Vr7KJckX9b6kE_aem_AT6a4I9vEYpj74ABZq_-2qTWtMNwgAHrnoP3Yb2v4tYWZL78V1KstUkpWimlYZvjnuoI1lIM
Organizer Tynn Symfoni
Venue Fellesheimen, Valnesfjord
Date 28. May 2024
Open from 19:00 to 21:00
Show starts 19:30

Fellesheimen Valnesfjord 28/5 kl. 19:30
Opplev en herlig konsertkveld med Pål-Are Bakksjøs siste prosjekt "maur og mann" Tynn Symfoni presenterer en LIVE konsert på ærverdige Fellesheimen i Valnesfjord, et lokale der folk møtes! Hva er vel mer perfekt når...

Billett
Billett MAUR OG MANN Fellesheimen 28/5 kl 19:30
-
0
+
250,00 NOK