Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gloppen U40

Image for U40-utflukt til Brødrene Aa og Kleppenes Gard
Vi møtes ved Sandane Rutebilstasjon kl. 1715 for å starte reisen til Hyen, en vakker liten bygd i hjertet av Fjord Norge.

Omvisning Brødrene Aa:
Her skal vi besøke Brødrene Aa, er verdensledende verft innen konstruksjon og bygging av hurtigbåter laget av karbonfiberkompositt. Vi får en eksklusiv omvisning på verftet, hvor vi får lære om deres innovative teknologi og banebrytende prosjekter.


Tapas Kleppenes Gard:
Etter den spennende omvisningen drar vi til Kleppenes Gard, en perle ved Hyefjorden. Her venter en avslappende atmosfære og nydelig mat. Vi får smake på deilige tapasretter. Blant rettene finner vi biffstrimler av ytrefilet med soppstuing, ostegratinerte tomater med kjøttfyll og basilikum, og scampi med avocadokrem og sylta rødløk.

Mens vi nyter maten og får besøk av lokale helter i det tradisjonsrike konseptet 3på 3, kan vi beundre den fantastiske utsikten fra Kleppenes Gard. Hyefjorden strekker seg ut foran oss, og vi kan virkelig kjenne på naturens skjønnhet.
Velkommen til vakre Hyen!

Dette arrangementet gir oss ikke bare en smak av teknologi og gastronomi, men også en dypere forståelse for hva vakre Gloppen har å by på!

Så bli med oss på denne unike opplevelsen – en kombinasjon av innovasjon, natur og god mat!

Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute og sikre deg din billett. Vi må på dette arrangementet ta en liten egenandel.

(Lurar du på kva Gloppen U40 er? Vi håpar å være ein sosial møteplass for unge voksne i Gloppen, med mål om fremme aktivitet, trivsel og nettverksbygging.

Merchant legal name: GloppenUtvikling AS

VAT: -

U40-utflukt til Brødrene Aa og Kleppenes Gard

Organizer Gloppen U40
Venue Sandane Rutebilstasjon
Date 30. May 2024
Open from 17:15

Vi møtes ved Sandane Rutebilstasjon kl. 1715 for å starte reisen til Hyen, en vakker liten bygd i hjertet av Fjord Norge.

Omvisning Brødrene Aa:
Her skal vi besøke Brødrene Aa, er verdensledende verft innen konstruksjon og bygging av hurtigbåter laget...

Ordinær
-
0
+
158,00 NOK