Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
INSTITUTT FOR BARNE- OG UNGDOMSPSYKOTERAPI

Image for The Squiggle Club: Vold og foreldreskap (boklansering)
Vold i nære relasjoner preger foreldreskap, og dermed barns utvikling, negativt. I boken «Vold og foreldreskap» beskrives hvordan individuelle og sosiale og kulturelle faktorer interagerer og setter sitt preg på samspillsmønstrene i familier der det er eller har vært relasjonsvold. Det gis særlig oppmerksomhet til sentrale utviklingsfaser for voksne, som graviditet, overgang til foreldrerollen, brudd og skilsmisse. Farsrollen hos menn som bruker vold og morsrollen hos voldsutsatte kvinner blir også inngående diskutert.

Om forfatter/foredragsholder:
Forfatteren av boken, Henning Mohaupt, er psykologspesialist ved Alternativ til Vold og har en PhD fra UiO om voldsutøvende menns opplevelse av farsrollen. Han har deltatt i partnerdrapsutvalget, og underviser ved RBUP i Child Parent Psychotherapy (CPP), en traumemetodikk for barn og omsorgspersoner som er preget av samme traumeerfaring.


The Squiggle Club er navnet på IBUPs åpne fagkvelder. Med ujevne mellomrom vil nye fagkvelder annonseres.

Merchant legal name: INSTITUTT FOR BARNE- OG UNGDOMSPSYKOTERAPI

VAT: 989653199

The Squiggle Club: Vold og foreldreskap (boklansering)

Organizer INSTITUTT FOR BARNE- OG UNGDOMSPSYKOTERAPI
Venue Litteraturhuset
Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo, Norway
Date 3. Jun 2024
Open from 19:00 to 21:00

Vold i nære relasjoner preger foreldreskap, og dermed barns utvikling, negativt. I boken «Vold og foreldreskap» beskrives hvordan individuelle og sosiale og kulturelle faktorer interagerer og setter sitt preg på samspillsmønstrene i familier der det er eller har vært...

Foredarg
-
0
+
220,00 NOK