Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Mathilde Falch & Bandet
Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved personlige fortællinger, vildskab, humor, spilleglæde, intenst nærvær, høj energi, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Sammen med sit band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme.
Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning. Hun bevarer intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner. Humoren og kommunikationen med publikum er altid i højsædet når Mathilde Falch er på scenen.

Gennem en årrække har Mathilde Falch været én af landets mest intenst turnerende navne både med sit rockband og som soloartist, og på helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum med udsolgte huse mange steder til følge. Hun har i de sidste 13 år spillet alle steder, hvor hun har kunnet komme til det - på gaden, hjemme i folks private stuer, samt på de store spillesteder og festivalscener. Mathilde har det mest trofaste publikum, der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Bandet
Kor og keyboard: Charlotte Schultz
Trommer: Adam Winberg
Guitar: Una Skott
Bas: Jeppe Skovbakke

Mathilde Falch & Bandet er i gang med at indspille Mathildes 6. studiealbum. Som altid på Mathildes eget lille indielabel “Just For The Record”.

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Mathilde Falch & Bandet

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 24. Oct 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved personlige fortællinger, vildskab, humor, spilleglæde, intenst nærvær, høj energi, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og...

Billet
-
0
+
200,00 DKK
Unge-Billet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
135,00 DKK     
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK