Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Banken Bryggeri og Spiseri AS

Image for Onde Stakken
Bli med på ein musikalsk og romantisk komedie med kåte taklingar! Handlinga, sett fleire hundre år attende i tid, utspelar seg i ei avidesliggjande grend i Heidal. Ja så avsides er ho, at folka som bur der ikkje står i manntalet og med dertil manglande kommunal infrastruktur. Eit slags lukka samfunn med eigen justis.

På garden Stupet Bruk, garden som er så småbroten og bratt at den fungerar som ei dyrefelle i seg sjølv, finn vi stamfaren Karl (107) og den vene dottera Ragnhild. Her kjempar dei dagleg for å overleve på “naturens kjøken” og alt det som garden eventuelt måtte kaste av seg. Den hulde og kjøtfulle Ragnhild er bygdas vakraste blome og både Dr.Jehans og Pastor Judas drøymer om å kapre den vene Ragnhild!

Jehans og Pastoren forsøkjer å stikke kjeppar i hjula for kvarandre for å vinne Ragnhilds evige gunst, men patriarken Karl vil slett ikkje sleppe Ragnhild ut på eigne jaktmarker enno. Det er duka for eit sjalusidrama med store komplikasjonar.

Onde Stakken-universet inneheld ein følgjetong av fleire forestillingar frå livet ved Stupet Bruk og grenda omkring. I sommar spelar vi ein vidareutvikla versjon av den fyrste forestilinga.

Forestillinger:
29. juni 2024 (dørene åpner 18.00)
06. juli 2024 (dørene åpner 18.00)

Karl Stupet: Johnny Synslien
Ragnhild Stupet: Sondre Stokstad
Pastor Judas Bibelsvingen: Trygve Svindland
Dr. Jehans Skralstuen: Jon Ivar Tofte
Kapellmester: Pål Svindland

Merchant legal name: Banken Bryggeri og Spiseri AS

VAT: 921599250

Onde Stakken

http://www.ondestakken.no
Organizer Banken Bryggeri og Spiseri AS
Venue Weistad
Heidalsvegen 1806
Date 29. Jun - 6. Jul 2024
Age limit 18

Bli med på ein musikalsk og romantisk komedie med kåte taklingar! Handlinga, sett fleire hundre år attende i tid, utspelar seg i ei avidesliggjande grend i Heidal. Ja så avsides er ho, at folka som bur der ikkje står i manntalet og med dertil manglande kommunal...

Onde Stakken 29.06.24
Ein musikalsk og romantisk komedie med kåte taklingar! Bli med til Stupet Bruk for to sydande akter med forvikligar og uforløyste kjensler..!
See more
-
0
+
495,00 NOK     
Onde Stakken 06.07.24
Ein musikalsk og romantisk komedie med kåte taklingar! Bli med til Stupet Bruk for to sydande akter med forvikligar og uforløyste kjensler..!
See more
-
0
+
495,00 NOK