Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ingeborg Christophersen

Image for The Kaleidoscope Band i Høvik kirke
The Kaleidoscope Band i Høvik kirke

Catherine Martin (barokkfiolin og viola d’amore)
Mari Giske (barokkbratsj, klassisk bratsj og viola d’amore)
Alison McGillivray (barokkcello og gambe)
Jadran Duncumb (historiske gitar- og luttinstrumenter)
Ingeborg Christophersen (blokkfløyter, czakan, cembalo, orgel)

The Kaleidoscope Band er fem tidligmusikere fra Stor-Britannia og Norge som skaper en stor klangrikdom gjennom et vell av kjente og ukjente historiske instrumenter. På konserten får dere høre viola d’amore, blokkfløyter, czakan, barokkfiolin, barokkbratsj, klassisk bratsj, cello, gambe, lutt, barokkgitar, cembalo og orgel. TKB blander ukjente tidligmusikkskatter med velkjente toner i programmer som spenner fra renessansen til romantikken – med hovedvekt på barokken.

Entré: 200 kr (Tikkio samt billettsalg i døra, Vipps eller kontant). Alle under 18 år har fri entré.
Gratis hjemmebakst og kaffe etter konserten!
Konserten begynner kl. 19, dørene åpner en halvtime før. Hjertelig velkommen!

Litt mer info om kveldens utøvere:
Catherine Martin har spesialisert seg på barokk- og tidligmusikk og er en av Englands mest brukte konsertmestre. Hun er fast leder av Gabrieli Consort and Players og Early Opera Company i tillegg til at hun er hyppig engasjert som solist, og har flere CD-innspillinger bak seg, blant annet som solist med Gabrieli Players på Deutsche Grammophon og med Ensemble Galant på EMI.

Mari Giske trakterer barokkbratsj, viola d'amore og moderne bratsj. Etter studier i Den Haag og flere år som frilansmusiker i London med ensembler som English Concert, English Baroque Soloists og Orchestra of the Age of Enlightenment, er hun nå basert i Norge hvor hun brenner for å videreutvikle det voksende tidligmusikkmiljøet. I tillegg til å være gruppeleder for Barokkanerne er hun medlem av flere norske ensembler samtidig som hun jevnlig reiser tilbake til London for å turnere
med tidligmusikkensembler der. Hun mottok i 2021 Rolf Gammlengs ærespris til utøvende kunstnere for sitt virke som tidligmusiker, og gjennom årene har hun i også frilanset på sin moderne bratsj som kammermusiker, crossover-musiker og orkestermusiker.

Alison McGillivray opptrer som solist, kunstnerisk leder og continuocellist i Stor-Britannia og resten av Europa med blant andre Academy of Ancient Music (AAM) og English Concert. Hennes solo-CD-er inkluderer C.P.E. Bachs cellokonsert med AAM og Geminianis cellosonater med David McGuinness. Av nyere utgivelser kan nevnes Concerto Caledonias CD med musikk av Tobias Hume, Vivaldis L'Estro armonico med Rachel Podger og Nine Daies Wonder med Society of Strange and Old Instruments. Hennes interessefelt spenner fra 1600-talls skotsk musikk for lyra viol (en liten bassgambe)til samtidsmusikk. Alison McGillivray har undervist i European Union Baroque Orchestra og gitt
masterclasses i Europa og Nord-Amerika. Hun har også undervist på Guildhall School of Music og på Royal Conservatoire of Scotland. Hun er i tillegg Feldenkrais-lærer og utforsker hvordan bevegelser påvirker musikken.

Jadran Duncumb har nylig blitt engasjert som kunstnerisk leder for Barokkanerne, og har i tillegg en voksende internasjonal karriere. Som kammermusiker har han gjestet Europas viktigste saler med
musikere som Giuliano Carmignola, Amandine Beyer, Rolf Lislevand, Kinga Ujszaszi og Johannes Pramsohler. Han har også solodebutert i blant annet Wiener Konzerthaus. CD-en Bach & Weiss med Johannes Pramsohler (Audax 2017) ble nominert til flere priser og høstet glimrende kritikk over hele verden. Hans første solo-CD har også kommet ut på Audax med musikk fra høybarokken av Sylvius Weiss og førsteinnspillinger av Johann Hasses luttsonater.

Ingeborg Christophersen har mottatt Norsk Tonekunstnersamfunds ærespris Årets Musiker og vant førstepris i Ungdommens Musikkmesterskap i 2003 og 2005. I 2012 ble hun tildelt Statens Kunstnerstipends arbeidsstipend for yngre og nyetablerte kunstnere, og i 2013 var hun nominert til Statoils millionstipend for klassiske musikere. Ingeborg har vært solist med orkestre som Kringkastingsorkesteret, Operaorkesteret og Ukrainas nasjonale symfoniorkester. I 2009 spilte hun en sentral rolle som seg selv i ”Salong” på Nationaltheatret, Heddapris-nominert til årets beste forestilling. Hun har hatt prosjekter med Rikskonsertene i Norge og Bangladesh. Etter studier ved Syddansk Musikkonservatorium og Conservatorium van Amsterdam har Ingeborg mastergrader både som blokkfløytist og cembalist. Ved siden av jobb som kantor på Nesodden, opptrer hun som solist, kammermusiker og continuospiller med norske profesjonelle ensembler og orkestre som Det norske kammerorkester, Solistkoret, Oslo domkor, Barokkanerne og KORK. Hun medvirker som solist på Barokkanernes to kritikerroste plateutgivelser Recordare Venezia og Totally Telemann.

Merchant legal name: INGEBORG CHRISTOPHERSEN

VAT: 997571010

The Kaleidoscope Band i Høvik kirke

https://www.facebook.com/events/1463143711256465?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22extra_data%22%3A%22%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22create_dialog%22%7D%2C%7B
Organizer Ingeborg Christophersen
Venue Høvik Kirke
Sandviksveien 11, 1363 Høvik, Norge
Date 31. May 2024
Show starts 19:00

The Kaleidoscope Band i Høvik kirke

Catherine Martin (barokkfiolin og viola d’amore)
Mari Giske (barokkbratsj, klassisk bratsj og viola d’amore)
Alison McGillivray (barokkcello og gambe)
Jadran Duncumb (historiske gitar- og...

The Kaleidoscope Band
Billett voksen
-
0
+
200,00 NOK