Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ÉKIP AS

Image for AUSEKARANE // Sommerteltet fredag 16. august
Bli med på en ellevill kveld i Sommerteltet! Ausekarane - med Tor Endresen og Bjørn Jensen i spissen - har i flere år herjet revy- og konsertscenene på Vestlandet. Her snakker vi fengende musikk, reinspikka moro, en god porsjon galskap, og ikke minst et band med fantastiske musikere. På skryteveggen har de titler som "Bergens beste sceneopplevelse" i 2010, 1. plass på VG-lista med albumet «Farande fant», Platinatrofé for «Ausedansen», samt Gullplate og Spellemannpris-nominasjon for albumet «Ein hau med hitts».

Alle medlemmene i Ausekarane er fra Strilelandet, bortsett fra Tor Endresen som er eneste bergenseren på laget. Men han er etter sigende så godt inne i strilekulturen at han egentlig kunne søkt om å bli forfremmet fra bergenser til stril.

Gjør deg klar til et forrykende show med ellevill humor og fengende musikk i Sommerteltet fredag 16. august. .

Dørene åpner 18.00, showstart ca. kl. 20.00

Merchant legal name: ÉKIP AS

VAT: 999551718

AUSEKARANE // Sommerteltet fredag 16. august

http://www.sommerteltet.com
Organizer ÉKIP AS
Venue Sommerteltet i Ålesund
Date 16. Aug 2024
Open from 18:00

Bli med på en ellevill kveld i Sommerteltet! Ausekarane - med Tor Endresen og Bjørn Jensen i spissen - har i flere år herjet revy- og konsertscenene på Vestlandet. Her snakker vi fengende musikk, reinspikka moro, en god porsjon galskap, og ikke minst et band med fantastiske...

Inngang Ausekarane // Sommerteltet 16. august 2024
-
0
+
460,00 NOK