Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Sarons Dal AS

Image for Kvinesdal Grand Ole Opry Show
I anledning Utvandrerfestivalen kan du oppleve et av årets beste countryshow på Sørlandet. Grand Ole Opry-show» i Sarons Dal Arena med bl.a. Dion Pride og Ottar «Big Hand».

Dion Pride er sønn til den store countrylegende Charley Pride og er en fantastisk musiker og show mann. Han har reist mye sammen med sin far, nå med egne show i USA. Dion har sunget på Grand Ole Opry som en hyllest til sin far og showet i Sarons Dal Arena vil bli en hyllest til legenden Charley Pride, og dette er alltid en fantastisk opplevelse. Han er etterspurt i Norge, og nå kommer han. Gled dere!

Ottar «Big Hand» Johansen er en legende innen country-genren her til lands, helt fra tiden med Vidar Lønn Arnesen i tv-programmet «Landhandelen». Han har også vært på scener i Norge og USA sammen med noen av countrymusikkens største profiler. Ottar blir kveldens konferansier samtidig som han vil fremføre fine klassiskere for oss.

Nashville Sound, regionens eget country band og godt kjent på sørvest-landet, kommer nå ut med egen live-CD. De blir med sammen med noen talentfulle artister som:

Morgan Lee Lehne fra Lyngdal er vokst opp med countrymusikk, og denne kvelden stiller han med noen av sine favoritter fra den klassiske countryverden.

Lisbeth Hauge skriver egne sanger og fremfører alltid country på vakkert vis, en dame som vil komme langt som countryartist.

Bente Torgersen har gitt ut to singler og et album med egne låter, bl.a med 1. plass på Norsktoppen i sin tid. Nå har hun platekontrakt med MTG.

Ove Frøytlog er leder av bandet Nashville Sound og har gjort seks innspillinger, blant annet i Nashville. Ove har delt scene med storheter som Connie Smith og Tommy Cash, og er snart aktuell med ny CD.

Arrangør er Sarons Dal Arena, Utvandrerfestivalen og Countryside.

Dørene åpnes kl. 18 til kiosk, stands og matsalg. Ledsager med ledsagerbevis gratis

Merchant legal name: SARONS DAL AS

VAT: 925402257

Kvinesdal Grand Ole Opry Show

Organizer Sarons Dal AS
Venue Sarons Dal Arena
Sarons Dal Arena
Date 30. Jun 2024
Open from 18:00
Show starts 19:00

I anledning Utvandrerfestivalen kan du oppleve et av årets beste countryshow på Sørlandet. Grand Ole Opry-show» i Sarons Dal Arena med bl.a. Dion Pride og Ottar «Big Hand».

Dion Pride er sønn til den store countrylegende Charley Pride og er en fantastisk...

Voksen
-
0
+
464,00 NOK