Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Image for Sommerskole "Dyr, gårdsliv og aktiviteter" uke 32
Velkommen til årets sommerskole på gården og en hel uke med læring om dyr og gårdsliv, dyrevelferd, dyrestell, dyrekos og mange kjekke og morsomme aktiviteter for barn fra 8 år. Vi har fokus på inkludering og integrering, trivsel, læring og at alle har gode opplevelser hos oss. Sommerskole med egen gårdspedagog starter hver dag kl. 9.30 og vi er ute uansett vær. På formiddagen blir det læring om dagens dag, stell av alle smådyra og fôring av grisunger, høner, kalkun og ender, katten Figaro, fugler og vaktler, kaniner, marsvin og chinchilla og våre hester og ponnier. Ca. kl. 11.45 spiser vi medbrakt lunsj i lag. Elever må ha med seg en god matpakke (mandag til torsdag) og vannflaske. Fredag blir det felleslunsj med grilling (inkl. i prisen). Etter lunsj tilbyr vi forskjellige aktiviteter, avhengig av vær og gruppesammensetning som f. eks. kreativworkshop, heste-og ponnikos med børsting og fletting, ridning, forskerdag med spennende eksperiment, rebus, quiz, kjepphestkonkurranse, tur i nærområde, fisking, besøk av Sunnmøre museum, lage akvarium, vannkrig mm.
Kl.13.45 serverer vi frukt/is/snacks og tar en liten oppsummering før vi avslutter sommerskoledagen kl. 14.00.

PAKKELISTE: Vi er ute - uansett vær. Det betyr, deltakere må ha klær etter vær og i tillegg:
- Vanntette sko (uansett vær)
- Sitteunderlag
- Drikkeflaske, ev. termos med varm drikke.
- Matpakke til lunsj (mandag-torsdag), ev. ekstra mat
- Klesskift og ev. en liten håndduk
- Badetøy
- Solkrem

Prisen inkluderer alle aktiviteter, inngangspenger, snacks/frukt/is på alle dager, lunsj på siste dagen og bruk av utstyr (f.eks. ridehjelm/sikkerhetsvest).
Etter påmelding via tikkio, blir deltakere kontaktet og får tilsendt litt mer informasjon, registrerings- og samtykkeskjema (fotografering).

Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging så trenger vi informasjon om type tilrettelegging i god tid på forhånd. Ta kontakt med oss: judith.damm@alesund.kommune.no

Vi prøver å inkludere alle deltakere så godt vi kan, men har en del begrensning i stallen. Bruk av rullestol er ikke tillatt i stallen og ponnistallen, og vi har ingen heis i stallen for å komme på salrom i 2. etasje eller høyloftet i 3. etasje.

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter eller endre på tidspunkt. Det blir ingen refusjon ved sykdom eller manglende oppmøte.
Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.

Merchant legal name: ÅLESUND KOMMUNE

VAT: 920415288

Sommerskole "Dyr, gårdsliv og aktiviteter" uke 32

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgund Dyreklubb
Date 5 - 9. Aug 2024
Open from 09:30 to 14:00

Velkommen til årets sommerskole på gården og en hel uke med læring om dyr og gårdsliv, dyrevelferd, dyrestell, dyrekos og mange kjekke og morsomme aktiviteter for barn fra 8 år. Vi har fokus på inkludering og integrering, trivsel, læring og at alle har gode opplevelser...

Sommerskole "Dyr, gårdsliv og aktiviteter" uke 32
-
0
+
1 674,00 NOK