Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Tonehimmel

Image for Stemmeklang i høgdebassenget
Stemmeklang vart starta av Kristin Bolstad med mål om å utforske det heilt spesielle mausoleet i Emanuel Vigeland Museum i Oslo. Gjennom dette arbeidet har Stemmeklang blitt spesialistar på å utforska romlege og akustiske parameter, der det klanglege uttrykket står sentralt. Plassering av vokalistane og retninga på lyden er eitt av dei verkemidla som blir brukt for å skape ulike former for effektar av rørsle.

Stemmeklang har hatt over 50 konsertar sidan 2009, og markerte 10-års jubileum i 2019 med plateutgjeving i samarbeid med Morten Lindberg og platemerket 2L. Albumet vant Grammy i kategorien «Best Immersive Audio Album» for 2020.

Einy Åm Sparks er utøvande og skapande dansekunstnar, og har produsert og turnert fleire framsyningar både nasjonalt og internasjonalt. I 2011 oppretta ho EyeKnee Coordination, der kunstnariske samarbeid står sentralt i arbeidet og spenner om både dans, musikk, film og installasjon. Ho er spesielt interessert i å utforske kva som skjer i møtepunktet mellom daglege rørsler og dans, mellom dans og andre kunstartar, og i forholdet mellom utøvar, rom og publikum. Som ei forlenging av dansekunsten arbeider Sparks også med film og redigering, både innanfor dansefilm, dokumentarfilm og oppdragsfilm.

Merchant legal name: Tonehimmel

VAT: 927674335

Stemmeklang i høgdebassenget

http://www.tonehimmel.com
Organizer Tonehimmel
Venue Det nye høgdebassenget i Volda
Date 30. Jun 2024
Open from 16:00

Stemmeklang vart starta av Kristin Bolstad med mål om å utforske det heilt spesielle mausoleet i Emanuel Vigeland Museum i Oslo. Gjennom dette arbeidet har Stemmeklang blitt spesialistar på å utforska romlege og akustiske parameter, der det klanglege uttrykket står sentralt....

Ordinær billett
-
0
+
250,00 NOK
Rabattert billett
Ein rimlegare billett for den som treng det, vi spør ikkje om kvifor. Er du student, pensjonist eller berre har ein litt stram økonimi – kjøp denne billetten! Vi vil gjerne dele denne konserten med nettopp deg og håpar ikkje billettprisen skal stå i vegen for det.
See more
-
0
+
150,00 NOK