Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for Kogekunst
Kogekunst udgiver til september sit 3. album “Man skal da aldrig nogensinde stoppe mens legen er god”. Albummet har krævet kræfter og tålmodighed, og bandets to medlemmer har presset godt i citronen for at få alt med. Til oktober kommer de rundt i Danmark med en samling numre fra pladen, som fremføres i kvartet-format.

Forvent smagsnoter af RnB, black metal, industrial, afro-funk, spiritual jazz, disney, dansktop og alle de ting vi ikke har ord for.
Kogekunst har udgivet de to anmelderroste plader ”Sexede” og ”Lala” og spillet koncerter i Danmark, Norge, Grønland og Peru. Fra Roskilde Festival til et teater i Cusco over en færgebuffet ud for Sissimiut. Efter en længere pause fra livescenen er de nu endelig tilbage. Forvent det hele og meget mere.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

Kogekunst

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 3. Oct 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

Kogekunst udgiver til september sit 3. album “Man skal da aldrig nogensinde stoppe mens legen er god”. Albummet har krævet kræfter og tålmodighed, og bandets to medlemmer har presset godt i citronen for at få alt med. Til oktober kommer de rundt i Danmark med en samling...

Kogekunst
-
0
+
100,00 DKK