Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Sold out
Image for Sivert Høyem - On an Island-tour // Kulturfabrikken
Dørene åpner 18:30
Konsert 20:00
Ståkonsert

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. Nå er han klar for å ta bandet med seg på veien for å fortsette turnéen han begynte på i vinter. On an Island kom ut i januar i år og høstet gode kritikker. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli.

I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til. Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra hverdagen og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Sivert Høyem - On an Island-tour // Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 22. Nov 2024
Open from 18:30
Show starts 20:00

Dørene åpner 18:30
Konsert 20:00
Ståkonsert

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. Nå er han klar for å ta bandet med seg på veien for å fortsette turnéen han begynte på i vinter. On an Island kom ut i...

Billett
Ståplasser.
SOLD OUT
690,00 NOK