Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DANDUG AS

Image for Scott Scovill@Sjøboden Live Scene
Scott Scovill er mannen som har flyttet seg fra å være «på sidescenen» til å være en fullblods artist! Scott sin reise i musikkbransjen er mildt sagt unik, der han har reist fra å være roadie for Rolling Stones, U2 og David Bowie, til å være den fremste videoprodusenten i Nashville og innholdsleverandøren til noen av verdens største countrystjerner. Navn som Garth Brooks, Alan Jackson, Brad Paisley, Jason Aldean, Miranda Lambert, og Chris Stapleton er bare noen av de Scott arbeider tett med.

Og så kan han synge!

Lyden av Cash!
Scotts gjengivelser av Johnny Cash sine låter fremkaller visjoner av han som var kjent som «The Man In Black»

Scott er ikke en «tribute» - artist.
Han kommer til ikke å farge håret svart, og du vil ikke fange ham sikte en J45 akustisk gitar rettet mot publikum, men lukk øynene... lukk øynene og Johnny er i rommet!

Scott elsker Johnny og musikken hans, og har han valgt å dele med sitt publikum!
I 2024 har Scott gitt ut en Cash-hyllest med 19 rockeversjoner av Johns sanger, flere med Kinsey Rose som sin June Carter.
Angsten i «Hurt», den buldrende stemmen på «Big River», den sørgelige «Sunday Morning Coming Down» og selvfølgelig den opprørske «Folsom Prison Blues».
Hvis du er en Johnny-fan, er Scotts rockin'-versjoner absolutt medisin.
Utover det vil Scott fylle settet sitt med noen kraftfulle originaler. For eksempel den svært personlige «I Hold the Light» eller «Try», skrevet sammen med Victoria Shaw som skrev «The River» for Garth Brooks.
Scotts band er fenomenalt og showet har høy energi. Bandleder Mikael (Micke) Stromqvist og Scott møttes for noen år siden etter oppfordring fra Brad Paisley.
Brad er en fan av Mickes gitarspill, hva sier det deg? Her er det høyt nivå!
Brads fele- og steespillere er faktisk med på noen av Scotts show.
Når vi snakker om Brad Paisley, Scott startet 2024 som Brads åpningsartist på hans europaturne i år, og spilte blant annet i Oslo Spektrum.
Hvis du har et publikum som lengter etter Johnny Cash, er Scott din fyr, men mer enn det bringer han en moderne «sound» til klassikerne som appellerer til dagens yngre countrypublikum også. Han er en bro mellom countrymusikkens fortid og nåtid, og klarer å hedre begge samtidig på en måte som er spennende for alle.

Merchant legal name: DANDUG AS

VAT: 998729858

Scott Scovill@Sjøboden Live Scene

Organizer DANDUG AS
Venue Sjøboden Live Scene
Bryggegata 6, Mandal, Norge
Date 25. Jul 2024
Open from 20:00 to 21:00

Scott Scovill er mannen som har flyttet seg fra å være «på sidescenen» til å være en fullblods artist! Scott sin reise i musikkbransjen er mildt sagt unik, der han har reist fra å være roadie for Rolling Stones, U2 og David Bowie, til å være den fremste...

Richard Frandsen
Country med en hyllest til cash.
-
0
+
211,00 NOK