Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Glommafestivalen AS

Image for Glommafestivalen- Bausa-Bibbebaby-Søte og Rare gutter-3tos-Brætz
Vi i Glommafestivalen er glade for å kunne kjøre en skikkelig ungdomssatsing i 2024. Fredag 12. juli så kommer det ikke mindre en 5! artister til festivalen. Vi kjører konsertene innendørs i telt midt i Fredrikstad sentrum på Dampskipsbrygga. Den ligger idyllisk til ved elven og det er stedet hvor festen vil være.


Bausa (tidligere Brødrene Bausa) består av b.G, MAFAQ og Phill fra Bærum, og begynte å gi ut musikk i 2021. Etter kun noen måneder slapp de hitten «Mawbys» som klatret opp til 5. plass på topplista og var der i nesten 100 dager. Det siste året har gjengen bak Bausa samlet inn over 30 millioner avspillinger på Spotify på ulike prosjekter

Bausa ble allerede i fjor et varemerke og en stolthet for bærumsrussen, men det tok ikke lang tid før deres trofaste publikum vokste forbi Bærums grenser. De tre har allerede gjort seg godt bemerket i russemusikken før de selv engang har vært russ. De blir i dag sett på den nye generasjonen med russeartister som mange mener skal ta over fakkelen for blant annet Ballinciaga og Roc Boyz.


Bibbebaby skapte en bølge av oppmerksomhet da hun debuterte som det første kvinnelige fjeset i russemusikken. Med sin unike stil og ektefølte tekster, har Bibbebaby allerede fått en stadig voksende fanbase.

Med låta «Bundasliga Hjemmensnekk» beviste Bibbebaby at hun har det som skal til for å bli en av de mest spennende nye artistene i norsk musikk.

Søte og Rare Gutter startet 2024 med å slippe debut-singelen «Bærum Bitches», og gikk helt til topps på hitlistene i Norge og Sverige, og chartet i Danmark og Finland. De to barndomsvennene fra Ullern kombinerer norsk festmusikk med pop, på en helt unik måte.

Selv om Søte og Rare Gutter debuterte med sin første låt for bare noen måneder siden har de allerede rukket å spille live på en av Norges største konserter foran 10.000 festglade russ. Duoens tilstedeværelse på scenen reflekter alle årene de to har laget musikk sammen, og guttene bringer et helt unikt liveshow.

3TOS fra Romsås bærer sitt eget preg av å ha vokst opp blant blokkene i et flerkulturelt miljø har i løpet av de siste to årene hatt en stødig vekst som artist, og gjennom sosiale medier klart å nå ut til en stor gruppe mennesker som følger 3TOS sin reise til å bli en av norges største artister gjennom å vise behind the scenes innhold fra studio, konserter og privatliv på Tik Tok, hvor han har generert snart over 330.000 likerklikk og over 24.000 følgere.

Brætz er jentegruppen vi alle har savnet! For unge jente og gutter er dette en ren fest med godteri og glitter! De voksne dras også rett tilbake til ungdommen med 2000-tallets beste sound, PÅ NORSK! I mangel på jenter i festmusikken er dette noe vi endelig får servert med blikkfangende glittermasker og ekte girlpower! Dans jenter, dans dans!

Brætz har allerede rukket å etablere en fanbase, og med en rekke hits som slippes gjennom sommeren 2024 har Girly, Sporty og Sassy kommet for å bli.

Aldergense 16 år.
14-16 år kommer inn i sammen med en voksen over 25 år.


Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter).

Merchant legal name: Glommafestivalen AS

VAT: 880153552

Glommafestivalen- Bausa-Bibbebaby-Søte og Rare gutter-3tos-Brætz

Organizer Glommafestivalen AS
Venue Damskipsbrygga
Date 12. Jul 2024
Open from 17:00 to 00:00

Vi i Glommafestivalen er glade for å kunne kjøre en skikkelig ungdomssatsing i 2024. Fredag 12. juli så kommer det ikke mindre en 5! artister til festivalen. Vi kjører konsertene innendørs i telt midt i Fredrikstad sentrum på Dampskipsbrygga. Den ligger idyllisk til ved...

Early-Bird
Aldergrense 16 år! 14-16 år kommer inn med en voksen over 25 år! Fotoutstyr, mat/drikke, stoler etc kan ikke medbringes. Godkjenner ikke deltagerbevis.
See more
-
0
+
411,00 NOK