Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for Christina Skjølberg band // Kulturfabrikken
Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, verken her hjemme eller ellers i verden. Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, venstrehendte bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær. Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ekthet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner vi at vi her snakker om en unik artist.

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum. I 2014 gav hun ut sitt debutalbum, «Come and get it» på tyske Ruf Records, og turnerte Europa rundt med Ruf ́s Bluescaravan. Tett turnering har gitt masse sceneerfaring, og Christina fremstår i dag som en fullblods artist, med stålkontroll på både band og publikum.

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Christina Skjølberg band // Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 4. Oct 2024
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, verken her hjemme eller ellers i verden....

Billett
-
0
+
225,00 NOK