Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær // Kulturfabrikken
Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Singer-/songwriter duoen Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær har hjerte for klassisk låtskriverhåndverk og bærer sterke, formidlende stemmer. Angelhus vokste opp med å høre på Bob Dylan, Jackson Browne og Nick Lowe, og Fjeldvær vokste opp med pianoklimpring og Eva Cassidy. De har smittet hverandre; som låtskrivere har Angelhus beina dypt planta i tradisjon, mens Fjeldvær har malt på frihånd hele livet. Sammen lager de musikk med en blanding av folk, pop og rock. Et organisk og lekent lydbilde, både intimt og storslått.

De er begge etablerte artister på hver sin kant. Fjeldvær utga sitt andre soloalbum "Stars" i februar 2024, mens Angelhus debuterte som soloartist med albumet "After the Rain" i 2023. Angelhus har også fartstid som frontfigur i rockebandet The Impossible Green, med deres andre album "In Technicolor" fra mars 2024. Gjennom samarbeid i flere prosjekter tidligere, har de funnet ut at de liker å lage musikk sammen, og det kommende duo-albumet er et resultatet av det. Med seg på plata og tur har de Anna Ueland (tangenter), Nicolas Leirtrø (bass) og Veslemøy Narvesen (trommer).

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær // Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 27. Sep 2024
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Singer-/songwriter duoen Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær har hjerte for klassisk låtskriverhåndverk og bærer sterke, formidlende stemmer. Angelhus vokste opp med å høre på Bob Dylan, Jackson Browne og Nick Lowe, og...

Billett
-
0
+
200,00 NOK