Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MUSIKKLUBBEN MÅLØY

Image for Måløydagene Lørdag
Lørdag i teltet på Larsmarka! Her er en bukett med underholdning som kommer til å løfte taket på teltet! Chris Medína, Ildsjelpris, Guro og sost men ikke minst WABAH som er ett sammensatt lokalt band som leverer en hitparade fra lokale vokalister! Dette blir en kjempekveld i teltet, finvær er bestillt!!

Lørdag:
Chris Medina, kl. 20:00
Den amerikanske Chris Medina er en multi-platina vinnende artist med flere hits bak seg. I 2011 tok han hele Norge, og verden, med storm med sin egen «What are Words», som i dag har over 90 millioner strømninger. Siden den gang har han 12 ganger platina-plate og utallige konserter, turnert og hatt opptredner på blant annet MGP, Beat for Beat, Årethundrets Stemme og mye mer.
Han har evnen til å trollbinde publikum med sine flotte konserter som strekker seg fra det helt nære og varme, til storslagne rockeperler.

GURO, kl. 21:30
Over 7000 kilometer unna soulmusikkens vugge i Memphis, inspirert av Tedeschi Trucks band, Yebba og med et hint av Marvin Gaye, finner du GURO.
Med et solid band i ryggen leverer hun ærlige og ektefølte låter som skildrer livets opp- og nedturer i sjelfull innpakning. Melhus møter Memphis og resulterer i rockefot med gospeltvist.
GURO platedebuterte i 2016 med albumet «Du har mæ», som inneholder låter om kjærlighet på godt og vondt formidlet på hennes egen dialekt, trøndersk. Nå har hun endret kurs og i mars 2023 kom GUROs første låt på engelsk. På tampen av 2023 fulgte hun opp denne med låten «Mistake», som handler om den lettelsen du føler ved å gi slipp på noe eller noen som ikke er bra for deg lenger.

Wabah, økt 1 kl. 22:30 + økt 2 kl. 24:00
Wabah er et nyoppstartet band med kun lokale medlemmer. Vi har skreddersydd et show for denne lørdagskvelden i teltet og lover allsang fra start til slutt!

Det blir servert alt fra Abba, Coldplay og Queen til Aha, Åge Aleksandersen og Jahn Teigen m.m for å nevne noe!
Bandet består av Birk Eikrem (gitar), William Mitei (trommer), Adrian Risøy Kristensen (bass), Annette Myre Melby (vokal) og Håkon Kongshaug (vokal).
Lokale gjesteartister har vi også i Isak Søraa, Hanna Kvamme og Trond Tennebø!

Merchant legal name: MUSIKKLUBBEN MÅLØY

VAT: 993840564

Måløydagene Lørdag

Organizer MUSIKKLUBBEN MÅLØY
Venue måløy
Date 29. Jun 2024
Open from 20:00 to 02:00

Lørdag i teltet på Larsmarka! Her er en bukett med underholdning som kommer til å løfte taket på teltet! Chris Medína, Ildsjelpris, Guro og sost men ikke minst WABAH som er ett sammensatt lokalt band som leverer en hitparade fra lokale vokalister! Dette blir en kjempekveld...

Teltet Lørdag
-
0
+
400,00 NOK