Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Dopha - Akustisk Duo Tour '24
Dopha // Akustisk Duo Tour '24

Til sine seneste udsolgte koncerter på Bremen i København, Lille Sal i Musikhuset Aarhus og Turbinen, Randers valgte Dopha at spille support for sig selv. Med sig havde hun kun en akustisk guitar og en masse ufærdige, danske, sange som hun ønskede at spille for publikum.

“Det skaber en helt særlig stemning at spille sine sange akustisk for et publikum”. Og netop den stemning ønsker Dopha at skabe til efteråret, når hun tager på akustisk duo-turné sammen med guitarist Nicholas Kincaid på udvalgte danske spillesteder.
”Én uudgivet sang betog Jelling ud over alle grænser”, lyder det fra Gaffa i deres seneste koncertanmeldelse af Dopha på Jelling Musikfestival:
”Ét uudgivet track er diskografiens måske bedste, og så er den faktisk på modersmålet. En lille kærlighedserklæring til Aarhus og en endnu større til det danske sprog. Fantastisk track, der er at finde hos din digitale streaming-pusher NU. Det er svært at få armene ned over dette magiske nummer.”

Den tidligere Carl Pris talent-vinder har ikke udgivet musik i et helt år - men har alligevel formået at holde sig relevant med diverse TV-optrædener, en mindre tour i Aarhus, København og Randers, og ikke mindst som deltager i dette års Toppen af Poppen.
At møde idolerne Medina, Anne Linnet og Peter Sommer, som Dopha er vokset op med og altid har set op til, har åbnet en hel ny verden for hende. Dét at høre de andre artister fortolke hendes musik og ligeledes fortolke deres bagkatalog på dansk, har inspireret hende til at afsøge det danske sprog.

I teksten til ’Puff’ er har også sneget sig en lille hilsen ind til ‘Barndommens Gade’ - et Tove Ditlevsen digt som Anne Linnet har skrevet musikken til.
"’Puff’ er inspireret af børneklassikeren ‘Puff, Den Magiske Drage’ og er skrevet ud fra en periode, hvor jeg virkelig havde brug for at connecte med et yngre jeg. Jeg ville finde tilbage til min umiddelbare kreativitet og min barnlige side - som jeg var mere i kontakt med i starten, da jeg skrev musik. Det føltes naturligt, at den her tekst skulle skrives på mit modersmål.”

Dopha har været med i seneste sæson af Toppen Af Poppen og hendes fortolkninger fra programmet har allerede streamet over 700.000 gange. Hun har spillet koncerter landet over, herunder på Roskilde Festival. Den tætpakkede livekalender og flere top 5-placeringer på dansk radio har også medført en kåring som ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, en nominering til ’P3 Talent’ og en nominering som ’Årets Nye Danske Livenavn’ ved DMA.

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Dopha - Akustisk Duo Tour '24

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 23. Nov 2024
Open from 19:15
Show starts 20:00

Dopha // Akustisk Duo Tour '24

Til sine seneste udsolgte koncerter på Bremen i København, Lille Sal i Musikhuset Aarhus og Turbinen, Randers valgte Dopha at spille support for sig selv. Med sig havde hun kun en akustisk guitar og en masse ufærdige, danske, sange...

  • All tickets
  • seating-area
  • ticket
Billet
-
0
+
227,00 DKK
Unge-Billet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
140,00 DKK     
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK     
Billet
-
0
+
227,00 DKK
Unge-Billet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
140,00 DKK     
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK