Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAVBLIKK

Image for OSCAR DANIELSON - Solokonsert på Batalden Ishus
Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!
Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 49-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Eva Weel Skram har gjort en versjon av Oscars låt "Besvärjelse" med Norsk tekst, "Vi Lover».

Båt fra Florø: 16:00
Dørene åpner: 16:30
Konsertstart: 18:30
Båt til Florø: 20:50

---

🚢 Se utfyllende informasjon om reiseruten her: bit.ly/3Zr8Vxg
🍜 Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på Batalden Ishus.
🎫 Dette er en intimkonsert, og det er kun 50 plasser. Billetter forhåndsselges på Tikkio, se link øverst på arrangementet.

Merchant legal name: HAVBLIKK

VAT: 919313129

OSCAR DANIELSON - Solokonsert på Batalden Ishus

http://havblikk.net
Organizer HAVBLIKK
Venue Batalden Ishus
Batalden Ishus
Date 20. Sep 2024
Open from 16:30

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!
Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste...

Ordinær billett
Dørene åpner 16:30, konsertstart 18:30. Arrangementet har fri aldersgrense. Det vil bli salg av alkohol, og personer under 18 år må gå i følge med en verge, skjema fylles ut ved ankomst. Legitimasjon må fremvises ved inngang.
See more
-
0
+
275,00 NOK