Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
C LUDENS RINGNES STIFTELSE

Sold out
Image for THE BLACK PATH - UTSOLGT / SOLD OUT
Ekebergparken og Tons of Rock ønsker velkommen til en beksvart og gåtefull vandring gjennom skulpturparken, onsdag 26. juni kl. 12:00.

Opplev parken som du aldri har før, i en mystisk og annerledes omvisning som trekker frem parkens mørkeste historie og skjulte hemmeligheter - fra det okkulte og obskure til det bisarre og underholdende. Kanskje snubler man over spor fra fordumstider, eller møter på ansikter man har sett før?

Omvisningen avsluttes ved The Black Gate – en eksklusiv og hemmelig inngang til festivalområdet som bare kan benyttes av deltakere av The Black Path.

Omvisningen koster 20kr per billett og én heldig vinner trekkes helt til slutt. Vinneren vil motta en helt spesiell goodiebag med gaver fra både skulpturparken og Tons of Rock. Omvisningen går bare én gang og har begrensede plasser tilgjengelig, så vær tidlig ute og sikre deg plass på en heidundrandes start av årets beste festival!

NB! Bare de som allerede har byttet til festivalarmbånd kan komme inn på festivalområdet gjennom the Black Gate.

Merchant legal name: C LUDENS RINGNES STIFTELSE

VAT: 985909229

THE BLACK PATH - UTSOLGT / SOLD OUT

http://ekebergparken.com
Organizer C LUDENS RINGNES STIFTELSE
Venue Ekebergparken
Ekebergparken
Date 26. Jun 2024
Show starts 12:00

Ekebergparken og Tons of Rock ønsker velkommen til en beksvart og gåtefull vandring gjennom skulpturparken, onsdag 26. juni kl. 12:00.

Opplev parken som du aldri har før, i en mystisk og annerledes omvisning som trekker frem parkens mørkeste historie og...

THE BLACK TICKET
Maks 3 billetter per kjøp.
SOLD OUT
20,00 NOK