Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for Lynni Treekrem & Hennes Menn // Kulturfabrikken
Dørene åpner 18:00
Konsert 19:00
Sitteplasser

Ledsagere til funksjonshemmede får gratis inngang ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis i døren.

Etter 11 år borte fra scenen ble Lynni Treekrem høylydt hyllet på sin comeback-konsert på Kulturfabrikken, og dette før hun i hele tatt hadde sunget en strofe. Gjensynsgleden var enorm, der både artist og publikum møtte hverandre med tårer i øynene. Alle elsker Lynni og Lynni forguder sitt publikum.

For en stemning og for en konsert dette ble for alle. «Æ e tebake» erklære Lynni fra scenen, og setter derfor opp nye konserter på Kulturfabrikken 14.- og 15. november 2024.

Lynni Treekrem ble født i Seattle og flyttet med familien til Kristiansund der hun vokste opp sammen med barndomsvennene Frode Alnæs og Øyvind Elgenes.
Lynni fikk sitt endelige gjennombrudd med ”Engler i sneen” i 1991 i duetten med Jonas Fjeld. Samme året kom hennes debutplate ”Ut i vind” som inneholdt selvskrevne tekster. Mange av dem ble godt kjent over hele landet gjennom radioen – spesielt ”Mexico” – og det ”å smør på brødskiva di sjøl” ble et kjent begrep, særlig da Team Antonsen brukte den i sitt humorprogram på NRK i 2004. Plata inneholdt flere klassikere som «Vi e på vei» samt Lynnis flotte versjon av «Veit et sted»
Sammen med Steinar Albrigtsen og Henning Kvitnes ga hun ut et album med Kris Kristofferson-sanger på norsk – ”Falne engler” i 1999. Lynni har alltid elsket å turnere, og har gjort det over hele landet. Nå er hun endelig tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Møt Lynni med den magiske stemmen på Kulturfabrikken. Himmel og hav som vi gleder oss - igjen! Velkommen tilbake Lynni!

Foto: © Silje Holter

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Lynni Treekrem & Hennes Menn // Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 16. Nov 2024
Open from 18:00
Show starts 19:00

Dørene åpner 18:00
Konsert 19:00
Sitteplasser

Ledsagere til funksjonshemmede får gratis inngang ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis i døren.

Etter 11 år borte fra scenen ble Lynni Treekrem høylydt hyllet på sin...

Billett lørdag
-
0
+
595,00 NOK