Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

Image for Fint Fransk Orkester
Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kan komme Montmartre, Paris, uten egentlig å reise til Frankrike. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar medlemmene av orkesteret deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og omfavner deg med sin sjarm og fargerike karakterer.

Det fargerike orkesteret gleder deg med chansons og kabaret, string-swing og hiphop, cœur et douleur, lidenskap og dagdrømmer, glitrende trombone og fascinerende musette, sigøynergitar og intime duetter.

Fint Fransk Orkester har base i Stavanger (Norge) og består av Eva Bjerga Haugen (vokal/key), Dominique Brackeva (vokal/trombone), Johan Egdetveit (trekkspill), Andreas Barsnes Onarheim (gitar/vokal) og Theodor Barsnes Onarheim (dobbelt) bass).

Medlemmene har skrevet det meste av repertoaret selv, men du kan også forvente frekke tolkninger av franske forgjengere som Serge Gainsbourg, Charles Trenet og Django Reinhardt.
Showet er en godbit for øyne og ører, og når du først har opplevd det, vil du alltid komme tilbake for mer.

Merchant legal name: PIREN KULTURROM

VAT: 928357236

Fint Fransk Orkester

http://pirenkulturrom.no
Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 23. Nov 2024
Open from 19:00 to 22:00

Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kan komme Montmartre, Paris, uten egentlig å reise til Frankrike. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar medlemmene av orkesteret deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og omfavner deg med sin sjarm og...

Fint Fransk Orkester
-
0
+
300,00 NOK