Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Hanne Rye Hanssen

Image for HAUSMANIA KULTURHUS: MIDTSUMMER MANIA
MIDTSOMMER MANIA PÅ HAUSMANIA KULTURHUS

Musikkavdelinga på Hausmania innbyr til midtsommerfest lørdag 22. juni!

Konsertprogram på Gårdscena fra kl 16 til kl 23, billetter kr 200,-

Artister:
DROMEDAR
Dromedar har gjennom hele sin 15-årige karriere som en poptrio i
skjæringspunktet mellom rock, edm og kunstperformance vært en tydelig markør av Hausmanias kulturelle egenverdi. Bandet er i toppform og leverte en gnistrende performance på Hausmania-festivalen 1. juni, slik de alltid gjør når de opptrer på hjemmearenaen. Bandet ga i fjor ut albumet Human Condition på
Hærverk Industrier.

LAZY SODZ:
Lazy Sodz. Pønkelegendene Anders og Kjetil, samt en fyr som kaller seg Thomas, har funnet sammen i kjærligheten til lokal pønk-tradisjon, som de viderefører med smakfulle covere av gamle klassikere og egne nye låter i tilsvarende form. Sjekk albumet «blod, svette og utgåtte skosåler» og kassetten «Aldri på Norsktoppen».

THE FECTS:
The Fects. Christ I.N. Fect, Offi D. Fect, Dani A. Fect og Roar E. Fect
utgjør garage-punkrockbandet The Fects. Flere av medlemmene henger også sammen i tribute-banda Blitzkrieg Boppers (Ramones) og Stookers (1977-punk), men her spiller de eget materiale inspirert av det samme. Energisk og skramle- tight punkrock med faretruende catchy refrenger og melodier. Kom og hør låter fra deres andre album, som de produserer i lesende stund etter uker med intens innstudering i lokalet på Hausmania.

HOMER:
Homer var store i den lokale skate-punken i årene rundt årtusenskiftet, de ga ut 4 album i løpet av 10 år. Bandet startet for noen få år siden opp igjen for nye runder med den melodiøse og energiske pop-punken de er kjent for. Liker du Bad Religion, NoFX og Pennywise er sjansen stor for at du også vil digge Homer!

KRUMPZNYLT:
Krümpznylt. Powertrioen av Bjørn og Ragnar og varierende trommiser har vært en fast gjenganger i Hausmania-sammenheng omtrent siden tidenes morgen og det rocker fortsatt friskt når de drar på. Krümpznylt spiller for lyst og moro, og fordi de må. De har ingen ambisjoner utover at det skal svinge og rulle og gjalle, og det
gjør det.

BØYENBENG:
bøyenbeng spilte for første gang på Hausmania midtvinters 2001, og har siden vært en gjenganger på diverse arrangementer på huset, senest på Musikkfest @ Hausmania i fjor sommer. Benglene kommer til å rocke hardt med fela på topp slik de har gjort siden tidlig i forrige århundre, med en salig blanding av nye låter og gammel katalog.

SANGKUNG & SIMON:
Sangkung & Simon spiller chill akustisk pausemusikk mellom aktene.

Maten serveres av Food Shack(vegan) og Underdogs(non-vegan).

Arrangementet avsluttes kl 23.
Alder: 18.år

Merchant legal name: Hausmania SA

VAT: 982988519

HAUSMANIA KULTURHUS: MIDTSUMMER MANIA

Organizer Hanne Rye Hanssen
Venue Hausmania
Hausmanns gate 34, Oslo, Norway
Date 22. Jun 2024
Open from 16:00 to 23:00
Age limit 18

MIDTSOMMER MANIA PÅ HAUSMANIA KULTURHUS

Musikkavdelinga på Hausmania innbyr til midtsommerfest lørdag 22. juni!

Konsertprogram på Gårdscena fra kl 16 til kl 23, billetter kr 200,-

Artister:
DROMEDAR
Dromedar har...

Billett: Midtsummer Mania
-
0
+
200,00 NOK