Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MYLDR

Image for Molde Mundo: J Noa

Molde Mundo: J Noa

http://www.myldr.as
Organizer MYLDR
Venue Die Tankstelle
Gørvellplassen, Molde, Norge
Date 2. Nov 2024
Open from 21:30 to 23:00
Show starts 22:00
Age limit 18

Med rå tekster og direkte sceneframtoning har J Noa klart å sjarmere et internasjonalt publikum på kort tid. Nohelys Jimenez ble født i San Cristobal i Den dominikanske republikk og ble oppdratt i et nabolag der tekst og dans sto sentralt. Det ga mersmak. Etter å ha lagt ut...

Molde Mundo: J Noa Ordinær
Med rå tekster og direkte sceneframtoning har grammy-nominerte J Noa klart å sjarmere et internasjonalt publikum på kort tid. Nohelys Jimenez ble født i San Cristobal i Den dominikanske republikk og ble oppdratt i et nabolag der tekst og dans sto sentralt. Vi gleder oss enormt til en heftig og intim konsert på Die Tankstelle, lørdag 02. november.
See more
-
0
+
264,00 NOK     
Molde Mundo: J Noa Studentbillett
Alle med studentbillett må fremvise studenbevis i døra. Hvis ikke studentbevis kan framlegges vil du måtte betale mellomlegget. Med rå tekster og direkte sceneframtoning har grammy-nominerte J Noa klart å sjarmere et internasjonalt publikum på kort tid. Nohelys Jimenez ble født i San Cristobal i Den dominikanske republikk og ble oppdratt i et nabolag der tekst og dans sto sentralt. Vi gleder oss enormt til en heftig og intim konsert på Die Tankstelle, lørdag 02. november.
See more
-
0
+
211,00 NOK