MARATONKONSERT med Polkabjørn og Kleine Heine

Ungdomshuset på Sekken
14. July 2018
Doors open at 19:15
Doors closes at 23:59
Event starts at 19:30
https://www.facebook.com/Sekken-Maraton-1883045308640264/

MARATONKONSERT på Sekken

LOKALE: Ungdomshuset på Sekken
TID: Lørdag 14. juli 2018 kl. 19.30
BILLETTER: tikkio.no
PRIS: Kr. 330,-
Sekken Maraton inviterer igjen til en stor konsertopplevelse som en del av MARATONHELG på Sekken midt i juli. PolkaBjørn og Kleine Heine kommer til Ungdomshuset lørdag 14. juli! Det er nok ikke er behov for nærmere presentasjon av de to artistene her. Bjørn Tomren og Heine Bugge er kjent i inn- og utland.

Dørene åpnes kl. 19.15. Konsertstart kl. 19.30. Arrangøren er glad og stolt over å kunne tilby dette møtet mellom publikum og to fantastiske artister, og det skjer i et unikt konsertlokale.

Lokalt publikum og alle andre som har vært på tilsvarende konserter på Ungdomshuset tidligere, kjenner reiseruta og vet at det er enkelt å komme seg fra og til. Her kommer informasjon for deg som ikke er lommekjent på Sekken. MF Ørsta går fra Molde i rute utover dagen, og som kjent er det full aktivitet rundt Sekken Maraton. Ungdomshuset og Bygdetunet ligger 7,5 km fra ferjekaia. Arrangøren setter opp buss i korrespondanse med ferja ved flere anløp utover dagen. I og med at det nå skjer en lørdagskveld, må vi ta ett forbehold: Med dagens ferjeruter er det IKKE avgang fra Sekken lørdag kveld etter konserten. Detaljer om busstransport blir annonsert senere. Arrangøren vil registrere muligheter for privat overnatting på Sekken. Aktive deltakere i Sekken Maraton vil få førsteretten. Informasjon kommer fortløpende på Facebook. Tidligere deltakere og interesserte som leverer e-postadresse vil få informasjon tilsendt.
Etter tidligere konserter har publikum sagt: Turen til og fra og oppholdet på Sekken er en bonus som gir den musikalske opplevelsen en ekstra dimensjon!

Kro med servering av øl og vin (også alkoholfritt) er åpen før og etter konserten, og på dagtid er det åpen kafe. Nærbutikken Samsen er åpen en stor del av dagen.

INFO: Facebook – Sekken Maraton og www.sekken.net
E-post: sekken.maraton@gmail.com
Telefon 1: 970 93 068  – Nikoline Heimdal Eik
Telefon 2: 975 91 319

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve