Halvdan Sivertsen (Duo) - Konsert på Leikarvollen Scene

Leikarvollen Scene, Bøfjorden grendahus
07. September 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 22:30
Event starts at 20:00

This event has concluded already.

Konsert med Halvdan Sivertsen (Duo) på Leikarvollen Scene i Bøfjorden - Torstein Snekvik er gjesteartist før Halvdan entrer scenen! Dette blir en fantastisk musikalsk opplevelse som du ikke må glipp av!

Presseskriv frå Stageway:

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på.

Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av Håvar Bendixen blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

Halvdan Sivertsen, gitar og sang
Håvar Bendixen, diverse gitarer, trekkspill og sang
Brynjar Erdahl, lyd

Album: «Ennu ikke landa»

Presseskriv frå Torstein Snekvik:

"Torstein er mest kjent som vinner av MGPjr i 2010 som 10-åring med låta «Svikter aldri igjen» om mobbing. Dette ble startskuddet for flere år med konserter og opptredener landet rundt, blant annet 2 sommere på turnè som soloartist med musikere fra «Sambandet» som backing-band.

Torstein har også medvirket i mange TV-programmer som Allsang på grensen, Beat for Beat, Sommeråpent, Kvelden før kvelden, TV-aksjonen, Fin fredag, Julemorgen med flere.

I 2012 fikk han platekontrakt med Universal og ga samme år ut albumet «Ut av det blå». Torstein drivere stadig med musikk, selv om fotballsatsing og idrettsutdanning nå gjør at det nå får mindre tid.

Han skriver egne låter, og føler seg på samme måte som Halvdan hjemme i tekster på dialekt i følge med gitaren.

De to stod på samme scene under Allsang på grensen i 2011, og nå er det altså kanskje duka for et hyggelig gjensyn mellom dem igjen."

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve