Frida Ånnevik // Haubitz Hall Salongen

Haubitz Hall Salongen
20. September 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 23:59
Event starts at 20:00
http://www.facebook.com/haubitzhallsalongen

This event has concluded already.

I høst kan Frida Ånnevik oppleves live når hun legger ut på ny turné sammen med noen av de mest fremragende musikerne landet har å by på.
«Denne turneen gleder jeg meg veldig til! Å synge på TV er stas nok, men det er enda mer stas å spille konserter. Da kan alt skje! I høst får jeg både komme tilbake til konsertscener hvor jeg har spilt før, og jeg får besøke noen spillesteder for første gang. Sånn håper jeg det er med publikum også, noen har vært på konsert med meg før, mens andre kommer for første gang. Velkommen skal dere være, jeg gleder meg til å se dere!
Jeg skal lage en god blanding av repertoar fra alle platene mine, men jeg skal også ta med "Søtten år" og kanskje også "Gjenskinn" for de som har sett på Århundrets stemme. Mange har skrivi til meg og sagt at de gjerne vil høre dem igjen, og jeg gleder meg til å spille dem på konsert!» sier Frida.
Med seg i bagasjen har Frida låter fra sine to seneste album; «Her bor» & «Flyge fra» som begge ga henne Spellemannpriser i kategorien «Viser»! Begge platene høstet strålende kritikker, og både VG, Dagsavisen, Hamar Arbeiderblad og Trønder-Avisa trillet terningkast 5. I tillegg kan publikum se frem til noen perler fra Fridas deltakelse på TV2s program «Århundrets Stemme».

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve