Simen Loe m/band // supp: Kenneth Norum

Bastine
03. November 2018
Doors open at 19:30
Doors closes at 23:30
Event starts at 20:00
https://www.facebook.com/events/219069088767588/

This event has concluded already.

SIMEN LOE
Simen Loe slipper sin debutplate "Pioneer" 14. sept 2018.
Loe sitt musikalske univers er full av mørke historier. Historiene er ikke alle hentet fra Loe sitt liv, men han har en evne til å røre ved mennesker uavhengig av om personene i sangene er fiktive eller ekte. Musikken til hver av disse historiene er skreddersydd til det de skal formidle, og man møter derfor på flere stilarter i løpet av "Pioneer", men disse er alle godt forankret i en atmosfærisk Americana.
I Bastine stiller Loe med det han selv omtaler som sitt drømmeband:
Ola Foss Eriksen: gitar
Bjørn Thomassen: bass
Mats Mæland Jensen: trommer
Ove Westerhus: piano
KENNETH NORUM
Etter at Kenneth slapp sitt debutalbum «Heart on a Sleeve» i fjor har lovordene stått i kø og artisten gått fra å være helt ukjent til å bli en av de mest spennende artistene innen Americana og Heartlandrock i Norge. Erik Valebrokk kalte platen «Et stillfarent mesterverk» og trillet sekseren, mens Tom Skjeklesæther skrev «Heart on a Sleeve inneholder ni originale sanger skrevet av sangeren selv, udiskutabel heartlandrock som vekker oppsikt med solide melodier, masse fin spilling og den helt nødvendige på-vei-til-å-ruste-stemmen. En slags blanding av Don Henley og John Moreland.»

Billetter:
Forhåndssalg: 150 kr, i døra: kr 200

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve