Highasakite // Sparebanken Møre Arena

Sparebanken Møre Arena, Ålesund
06. April 2019
Doors open at 19:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00
http://momentium.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Student - Highasakite // Sparebanken Møre Arena 499 NOK
-
0
+
Highasakite // Sparebanken Møre Arena 599 NOK
-
0
+
Hotellpakke - 2 billetter, 2 personer i dobbeltrom inkl. frokost på Quality Hotel Waterfront 2.088 NOK

SOLD OUT

Hotellpakke - 1 billett, 1 person i enkeltrom inkl. frokost på Quality Hotel Waterfront 1.389 NOK

SOLD OUT

For aller første gang skal en lokal artist fylle Ålesunds storstue. Lørdag 6. april står Highasakite, med Ålesunds Ingrid Helene Håvik i spissen, på scena i Sparebanken Møre Arena.

Det går allerede gjetord om den hemmelige headliner-konserten på Vinjerock i sommer, hvor Highasakite viste frem sin nye livebesetning for første gang og holdt sin første konsert siden høsten 2017. Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, annonserer et av landets mest populære liveacts nå at de er klare for å legge ut på veien igjen. Med de nye singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind», som har blitt spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren, er Highasakite tilbake for fullt. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.


De nye singlene har vist en utvikling av Highasakites lydbilde, samtidig som den tar en mer organisk retning enn deres forrige album «Camp Echo» (2016) og det Stargate-produserte sidesporet «5 Million Miles» (2017). Slik minner den samtidig mer om de store og åpne lydbildene Highasakite studerte på det svært kritikerroste albumet «Silent Treatment» fra (2014), som lå på VG- lista i over hundre uker. Samtidig som de har gått noen kvantesteg videre og dyrket sine egne ideer til det fulle.


De siste årene har Highasakite spilt på landets aller største scener og festivaler. «Camp Echo»-turneen varte i halvannet år, og inneholdt blant annet en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, headliner-spotter på festivaler som Øya, Bergenfest, UKA i Trondheim og internasjonale festivaler som Glastonbury, Latitude (UK), Hurricane (DE), Roskilde (DK) and Field Day (AUS), samt utsolgte konserter i UK, USA og Australia. Highasakite har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og nå gleder de seg stort til å besøke de største byene i Norge utover våren og møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

Det er med stor glede at Highasakite nå annonserer en ny norgesturné.

Special guest: Amanda Tenfjord

Fri aldersgrense

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve