The Crates

Krøsset
07. December 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 03:00
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
The Crates 175 NOK
-
0
+

The Crates slipper debutskiva «White trash morning» fredag 7. desember 2018

Plata er lek med en soul-folk og popsound med rock i alle mulige tempo, tufta på krysningen mellom fantasi og virkelighet, der diverse mennesker vi har møtt studeres, enten det er en beskrivelse av deres livsførsel, eller kun et minne om noe de sa eller gjorde, alt kledd i bakoverskuende gitarer og moderne arkadelyder.

«Er det et band jeg vil invitere på vorspiel, så er det The Crates,» sa Finn Bjelke om bandet da han spilte første singel «B-sides» fra debutalbumet på Herreavdelingen. «De spiller den gamle rythm and blues- greia blanda med garasjerock, pop, litt Pixies og Hüsker Du krydder her og der...knalltøft.»

The Crates kommer i live med:

Audun Kjellstad: Pianist og organist og synthfantom med lang fartstid i Oslo´s musikkverden de siste ti årene. Spiller med Bernard Briis Band, Baba & The professors of funk, Street Fajita, og har satt sitt preg på utallige norske utgivelser de siste årene.

Jonas Kjærnsrød: Trommeslager med lang fartstid innen punk, hardcore og reggae og har spilt i band som Ola Fly, Fant og nå i legendariske Depress.

Adrian Du Monceau de Bergdal: Gitarist med lang fartstid på live scenen i Oslo. Spiller i band som Norsk Råkk, Sonisk faenskap og en rekke andre artister.

Aleksander Nilsen: Gitarist, låtskriver og vokalist som startet med bandvirksomhet etter utdannelse i USA. Har startet band som Amnestiet som var et av de siste som ga ut på EMI, og etter dette startet han The Crates. Spiller også i American Jesus med Tomas Pettersen og Magnus Berg.

Svein Andre Røe: Bassist med allsidig bakgrunn i en rekke diverse Oslo-band siden 2000. Har i de siste årene spilt i Fant, White Trash blues band, Ola Fly og Amnestiet før han ble med i The Crates.

Tomas Pettersen: Har mixet platen i Sub Sonic i Oslo med bandet og har jobbet på masse norske utgivelser de siste ti årene, som for eksempel Paperboys, Ulver og King Midas. Tomas jobber også som trommeslager og er med live som perkusjonist.

Vegard Sleipnes: Mastret skiva og er eier av Sub Sonic studios hvor plata ble mixet.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve