Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

FRAADS

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 18. September 2020
Open from 20:30 to 23:30
Show starts 21:00

Vi er særdeles glade for at præsentere den poetiske hiphop-duo, FRAADS til efteråret!

—————————————
ENTRE: 130,00 (inkl. gebyr)
DØRE: 20.30
KONCERTSTART: 21.00
—————————————

FRAADS, der består af forsanger Papa Erotic og producer David Engelbrecht, er i løbet af 2020 klar med deres debutalbum. Publikum vil få en forsmag på debutalbummet, når FRAADS udgiver deres nye single ’Ingen er ligesom dig’ fredag d. 7. februar. Udover ny musik offentliggør FRAADS i dag koncerter i Horsens, Aalborg, Fredericia, Vejle og Odense i efteråret 2020, hvor de i forvejen har annonceret deres største koncerter til dato i København og Aarhus.

Koncerterne og den nye single kommer oven på et 2019, hvor FRAADS for alvor har markeret sig som et af de navne på den danske urbanscene, som ikke kan ignoreres. Opbakningen til duoens følsomme og alternative hiphop blev i den grad cementeret, da de i efteråret spillede to udsolgte koncerter i Lille VEGA i København og Radar i Aarhus. Bands Of Tomorrow var forbi og kvitterede med 5 ud af 5 stjerner. De skrev:
’Med bodyrolls, trompetspil og kæmpe musikalsk overskud markerede FRAADS fredag aften sig selv – ikke bare som en af de mest prominente og nyskabende hiphop-grupper, men også som et af de bedste nye livenavne.’

I 2019 udgav FRAADS publikumsfavoritterne ’Blinker’ og ’døde i dine arme’ – sidstnævnte blev P3’s 5. mest spillede sang i 2019. Nu er de klar med deres næste single ’Ingen er ligesom dig’, som er endnu en smagsprøve på FRAADS kommende og længeventede debutalbum. Albummet er på Soundvenues liste over ’23 danske album, vi virkelig ser frem til i løbet af 2020’.

På scenen kombinerer FRAADS det håndspillede med det programmerede, og de opfører lange improvisatoriske lyduniverser samtidig med, at de spiller deres stærke singler med sans for inddragende levering. Forsanger Papa Erotic kan det ene øjeblik svæve i rummet, hensunket i følsomhed og indlevelse, for i det næste øjeblik at hoppe manisk rundt på scenen og opfordre publikum til at gøre ham efter. Resultatet er en levende, sveddryppende og fornyende liveoplevelse.

Vi er særdeles glade for at præsentere den poetiske hiphop-duo, FRAADS til efteråret!

—————————————
ENTRE: 130,00 (inkl. gebyr)
DØRE: 20.30
KONCERTSTART: 21.00
—————————————
...

Tickets
Entré 130 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve