Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Lord Siva

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 14. November 2020
Open from 20:30 to 23:30
Show starts 21:00

Studenterhuset er særdeles stolte af at kunne præsentere Lord Siva!

—————————
Entré: 160 kroner
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
—————————

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i kategori for sig selv.
Lord Siva er manden bag EP’erne ’100’og ’180’, og albummet ’3’ fra 2017. Han har tidligere markeret sig med singlerne ’100’, ’Drømme’, ’Byen Der Larmer’, ’Blind’ og ’48 Timer’ og desuden samarbejdet med Ukendt Kunstner, ’Fortæl Dem’.
Inden for det seneste års tid er Lord Siva for alvor nået ud til det bredere publikum via sit samarbejde med den danske producer Vera (Liss, Off Bloom, MØ). De to kunstnere fik deres første #1 på den danske Spotify Top 50 med singlen ’Paris’ og har siden udsendt en håndfuld numre og optrådt sammen til bl.a. DMA 2019, hvor de også var nomineret til Årets Streaming Hit.
I december 2019 startede Lord Siva et nyt dansk musikforløb op med den smukke single ’Før Eller Senere’, og den 27. marts i år udsendte han så sit andet dansksprogede album ’LYS’ – et album der fik 5 stjerner med på vejen af Soundvenue.
Til efteråret drager Lord Siva sammen med sit band på efterårsturné rundt i Danmark.

Studenterhuset er særdeles stolte af at kunne præsentere Lord Siva!

—————————
Entré: 160 kroner
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
—————————

Lord Siva har længe været anerkendt som et...

Tickets
Entré 160 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve