Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

TrevareSolo // Thea & the Wild

Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Trevarefabrikken
Date 28. August 2020
Open from 20:00 to 21:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Med to kritikerroste album i bagasjen og et tredje kokende i studio, har Thea Glenton Raknes markert seg som en av landets sterkeste låtskrivere og vokalister. Musikken hennes plasserer seg et sted mellom indiepop og folkrock, og har fått gode anmeldelser i både inn- og utland.

Etter å ha startet karrieren i Oslogryta på steder som Revolver, Last Train, Parkteatret og Blå, har hun turnert landet rundt på alt fra små klubber til store festivaler.

Det er med andre ord en sann glede å invitere til intimkonsert ytterst i havgapet!

Innslipp: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 185 kr

N.B! Grunnet coronasituasjonen er kapasiteten på konserten redusert til 90 personer for å kunne overholde de sentrale smittevernreglene. Vi oppfordrer alle til å følge smittevernrådene fra helsemyndighetene. Det er håndsprit ved inngangen og vi ber folk om å unngå nærkontakt, fremvise god hostehygiene etc.

Med to kritikerroste album i bagasjen og et tredje kokende i studio, har Thea Glenton Raknes markert seg som en av landets sterkeste låtskrivere og vokalister. Musikken hennes plasserer seg et sted mellom indiepop og folkrock, og har fått gode anmeldelser i både inn- og...

Tickets
Ordinær kl. 21:00 185 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve