Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Felix Kubin / Studenterhuset Aalborg

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 27. November 2020
Open from 22:00 to 00:00
Show starts 22:30

Studenterhuset Aalborg præsenterer i samarbejde med Alice Cph og Tape, Felix Kubina!

———————————
Døre: 21.30
Koncertstart: 22.00
Entré: 100 kr (inkl. gebyr)
———————————

Youtube
youtu.be/1IxIcTwi8KE
youtu.be/7M4RIeePO48

ALICE fejrer i samarbejde med​ TAPE​ og​ Studenterhuset​ Aalborg det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020 (DD2020) ved at bringe visionære tyske kunstnere rundt i Danmark, hvor de ikke kun møder det danske publikum, men også danske musikere, da hver aften også byder på et dansk act. Vi er stolte af at kunne præsentere en eksklusiv solo-turné med den tyske musikalske anarkist, lydkunstner, dadaist og outsider Felix Kubin.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag ​her​.
Som et vidunderbarn af Kraftwerk, kassettebåndspunk, dadaisme og den revolution, der startede med den analoge synthesizer, er Felix Kubin en musikalsk anarkist med en fantasi som en hel børnehaveklasse, der pakker en mikrofon ind i en hotdog for at optage lyden af en hund, der bider det hele i stykker - og som er komponist nok til at vide, at det hele skal have en form.

Felix Kubins konkrete og musikalske opvækst fandt sted i den nordtyske by Hamborg, hvor han i en alder af blot otte år gav sig i kast med sine første eksperimenter med båndoptager, klaver og klokkespil. Tre år efter fik han sin første synthesizer, den ikoniske Korg MS-20, og har siden markeret sig som en af den eksperimenterende elektroniske musiks helt unikke særlinge – både på egen hånd og i en række konstellationer med mere eller mindre ligesindede kunstnere, blandt andet i punkgruppen Die Egozentrischen 2 og noise-duoen Klangkrieg.

På en fin balance mellem lydkunst og popfornemmelser har han som solokunstner siden debuten i 1998 med pladen ”Filmmusik” og et utal af efterfølgende udgivelser gravet sig ind i sin helt egen niche baseret på lige dele konkretmusik, tyske schlager-tendenser og en opfindsom, elektronisk legesyge. Sideløbende har han i årenes løb arbejdet på en lang række produktioner inden for teater, animation og sågar hørespil til tysk radio.

Felix Kubin har spillet talrige koncerter på Jazzhouse - både solo, som DJ og som del af større konstellationer. Han skulle have gæstet ALICE i marts 2020 i forbindelse med DOX-visningen af “Felix In Wonderland”, men arrangementet blev aflyst grundet corona. Til november kommer han tilbage på dansk jord, og vi glæder os til at præsentere ham på en eksklusiv solo-tour i samarbejde med TAPE og Studenterhuset.
Felix Kubin

25. november: ALICE
26. november: TAPE
27. november: Studenterhuset Aalborg

Koncerten er en del af en fælles koncertserie præsenteret af ALICE, Tape og Studenterhuset Aalborg under det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020. Med afsæt i de dybe historiske bånd mellem Danmark og Tyskland skal det kulturelle venskabsår i 2020 videreudvikle og intensivere det gode samarbejde mellem vores to lande og sætte et internationalt eksempel for fredelig og fremadskuende sameksistens i det 21. århundrede.

Orienter dig i samtlige DD2020-events her:
www.goethe.de/ins/dk/da/ver.cfm?wt_sc=danmark_arrangementer

Studenterhuset Aalborg præsenterer i samarbejde med Alice Cph og Tape, Felix Kubina!

———————————
Døre: 21.30
Koncertstart: 22.00
Entré: 100 kr (inkl. gebyr)
———————————

...

Tickets
Entré 100 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve