Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Baby in Vain

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Saturday 04. September 2021
Open from 19:30
Show starts 20:00

Studenterhuset er stolte af at præsentere en af Danmarks mest spændende rockgrupper; albumaktuelle og anmelderroste Baby in Vain!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.

————————————
Entré: 100 kr. (inkl. gebyr)
Døre: 19:30
Koncertstart: 20:00
————————————

Baby in Vains “See Through” er en sonisk sammensmeltning af oprørsk rockæstetik. Til tider ligefrem og konfronterende, faretruende som Sonic Youths skævvredne klagesange, eller sløret og doven som Royal Trux. Empatisk og storladen med en overlæbe, der kruses i et overlegent smil.

Andre gange er musikken indadvendt, en krystalliserende linse, mild som shoegaze, præget af delikate dynamikker eller fyldt op med fjerne koraller af drømmende pop. En enhed af girl-group vokaler, der skæver til den umiskendelige glæde fra garagerocken, hvor to guitarer og et trommesæt i årtier har givet anledning til nye drømme om fremtiden. Gennem det hele løber stærke melodier som bindeled mellem alskens lege rundt i rocktrioens muligheder. “See Through” er instinktiv. Albummet har aldrig intentioner om at udfolde en komplet historie af DIY udtryk inklusiv alverdens styrke og sårbarhed. De musikhistoriske referencer virker ikke tilbageskuende, tværtimod får de nyt liv gennem en fornemmelse af intuitivt brug af rockens æstetik.

Lyden af et album lavet af unge mennesker, der handler om at være netop et ungt menneske med alt hvad det indebærer af tanker om selvbillede, kærlighed, lyst, samfund, at blive forladt og at tage chancer. Når børn af det 21. århundrede bindes sammen med den ungdom, der har været forinden, splintres identiteter. Samles op fra fortidens ruiner og relikvier og smeltes om til et nyt udtryk. På den måde bliver “See Through” til nutidig støj på egne præmisser, et blik ud gennem ruden med egne øjne på den virkelige verden.

Baby In Vain er:
Lola Hammerich Binzer (vokal, guitar)
Andrea Thuesen Johansen (vokal, guitar)
Benedicte Pierleoni-Nielsen (trommer)

Studenterhuset er stolte af at præsentere en af Danmarks mest spændende rockgrupper; albumaktuelle og anmelderroste Baby in Vain!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores...

Tickets
Entré 100 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve