Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gamle Skrivargarden

Asbjørn Ribe i Gamle Skrivargarden

http://gamleskrivargarden.no
Organizer Gamle Skrivargarden
Venue Gamle Skrivargarden
Storebakken 18, Volda, Norway
Date Thursday 25. February 2021
Open from 18:00

Asbjørn Ribe spelar i Gamle Skrivargarden klokka 18.00 og 21.00

Med sin moderne visesong har han truffe breidt blant radiolyttarar og konsertpublikum i Noreg i fleire år. Sakte men sikkert har han byggja seg opp med fleire A- og B-listingar på NRK P1, ei rekke konsertar på eit utal små og større scener rundt om i heile landet, og ihuga lyttarar.

Asbjørn Ribe sitt nyeste album "Blått & grønt & gult" blei i år nominert til Spellemannprisen i klassa "viser".

-Asbjørn Ribe er omtala som visekunstens Tarjei Vesaas, eller Ernest Hemingway; med få ord beskriv han skjønnheit, smerte, og mennesklege relasjonar, som ingen andre her heime.

-Radiohiten «Jeg ser bare deg» har berørt særs monge, og blitt spelt i utallege bryllaup, og blei av musikksjefen i NRK P1 kalla «Den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk, noensinne»

-Asbjørn Ribe er i ferd med å skrive seg inn i Den Store Norske Sangboka, i det han stadig utforskar det nære, mellommennesklege på ein gjenkjenneleg måte, men med si eiga stemme og stil, slik Prøysen har gjort det, slik Erik Bye har gjort det, og slik Lars Lillo, Bjella, Tønes, eller Kari Bremnes gjer det i vår tid.

-Aller best er det kanskje å ta ein togtur aleine med musikken hans på øyrene, og få synke inn i tekstene og den musikalske verda. Eller aller, aller best er det nok å gå på konsert med han, og få songene formidla med den ekstra energien som er i dei sterke opptredenane hans.

«Hver konsert er den eneste, den siste, og den viktigste» - som han seier sjølv.

2021 blir eit aktivt år for Asbjørn Ribe: første singel kjem allereie 1.januar, og han kjem til å turnere mykje og sleppe fleire singlar og videoar.

Asbjørn Ribe Artistside Spotify:
bit.ly/AsbjørnRibeSpotyify

Asbjørn Ribe Spilleliste Spotify:
bit.ly/AsbjørnRibe_BestOfSpotify

Asbjørn Ribe live fra sentralen på NRK:
bit.ly/AsbjørnRibe_NRK_live

Asbjørn Ribe YouTube-kanal:
bit.ly/AsbjørnRibe_YouTubekanal

Med hensyn til smittevern selg me bordbillettar med plass til fire personar per bord. Det vert ei forestilling klokka 18.00 og ei klokka 21.00. Lokalet er stengt fra 20.00-21.00.

Asbjørn Ribe spelar i Gamle Skrivargarden klokka 18.00 og 21.00

Med sin moderne visesong har han truffe breidt blant radiolyttarar og konsertpublikum i Noreg i fleire år. Sakte men sikkert har han byggja seg opp med fleire A- og B-listingar på NRK P1, ei rekke...

Tickets
KL. 21.00 - Bord for 4 1.400 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve