Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Fieh // Trevaresolo

Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Trevarefabrikken
Dreyers gate 72, 8312 Henningsvær, Norge
Date Friday 28. May 2021
Open from 16:00 to 19:00
Show starts 19:00
Min. age 18

Fieh og bandet kommer til fabrikken på tampen av mai!

Dørene åpner kl. 16:00.
Konsertstart kl. 19:00.

Fieh har som sin målsetning å levere engasjerende kvalitetsmusikk til sitt publikum - både live og på plate. Oktetten slapp sitt debutalbum «Cold Water Burning Skin» på anerkjente Decca Music, til strålende anmeldelser og de var nominert som beste pop-gruppe til Spellemannprisen for 2019. Det musikalske kollektivet er virkelig i ferd med å sette sitt preg på musikkbransjen langt utover Norges grenser.

Fieh kombinerer vibber fra musikalske æraer, før bandmedlemmene var påtenkt, med et moderne uttrykk. Bandet legger ikke skjul på at de synes instrumentene låt bra på 70-tallet, og henter inspirasjon fra jazz, funk R&B og soul, side om side med pop og hiphop fra de siste to tiårene.

Alle som har opplevd en konsert med denne gjengen, vet at det er en opplevelse av de sjeldne. Man skal være rimelig iskald for å ikke la seg rive med av energien og tilstedeværelsen som formelig oser av scenen. Det er rett og slett få norske band som kan sammenlignes med Fieh!


Sees på fabrikken!

Fieh og bandet kommer til fabrikken på tampen av mai!

Dørene åpner kl. 16:00.
Konsertstart kl. 19:00.

Fieh har som sin målsetning å levere engasjerende kvalitetsmusikk til sitt publikum - både live og på plate. Oktetten slapp sitt...

Tickets
Ordinær billett 280 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve