Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

boy pablo / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Trevarefabrikken
Dreyers gate 72, Henningsvær, Norge
Date Friday 25. June 2021
Open from 19:00 to 22:30
Show starts 19:00
Min. age 18

Skranglete, retro sound, solkyssede 60-tallsmelodier blandet med indie-pop og bekymringsfrie, opptempo og catchy vibber. Verdensfenomenet Wachito Rico aka. boy pablo kommer til Trevarefabrikken 25. juni.

Sted: Storsalen i 3. etasje
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart: 20.00
CC: 320,-

Sees på loftet!

NB. På grunn av eventuell smittesporing må billettkjøper ha kontroll på hvem som bruker billetten(e) og kontaktinfo til disse.

Det er faktisk så kort tid tilbake som i 2017 at boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", selv om det kanskje føles lenger siden. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av det etterlengtede debutalbumet og slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt ugjenkjennelige boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Links to artist

Skranglete, retro sound, solkyssede 60-tallsmelodier blandet med indie-pop og bekymringsfrie, opptempo og catchy vibber. Verdensfenomenet Wachito Rico aka. boy pablo kommer til Trevarefabrikken 25. juni.

Sted: Storsalen i 3. etasje
Dørene åpner: 19.00

Tickets
Ordinær billett 320 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve