Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Sigurvin Sigurdsson

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Thursday 01. July 2021
Open from 19:30
Show starts 20:00

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere Sigurvin Sigurdsson den 1. juli!

—————————————
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 60,00 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.

—————————————

Sigurvin Sigurdsson er klar med anden udgivelse ”Yacht” - kulminationen af sidste sommers musikalske frie leg som herskede stærkest midt imellem mørket. En hjemmehøvlet marimba og korsang i tætsamlet cirkel omkring mikrofonen. Svedige smilende mennesker der spillede i midsommervarmens kår. Et par dage uden at være tilbageskuende eller agtende men blot værende og skabende.
Ligesom sidst er Simon Mariegaard (Kogekunst, Heathe) producer og nu også trommeslager på projektet hvilket har højnet samarbejdet med Sigurdsson og resten af bandet.

”Det er en gave at have Simon og de andre til at bidrage til arbejdet, vi er jo venner der har skabt de her universer sammen – en nordafrikansk aalborgensisk blæser der giver én lysten til at cykle uden hænder ned af bakken”
”På et tidspunkt løftede vi et hundrede år gammelt trædeorgel og alle vores forstærkere ud i solen, væk fra studiet og indspillede en sang med én mikrofon – den fangede alt det vi lavede, sangen fortalte os at den ville med på pladen.”

Sigurvin Sigurdsson har trådt på brædder i Danmark, Island, Tyskland, Sverige og Holland og høstet stor ros.

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere Sigurvin Sigurdsson den 1. juli!

—————————————
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 60,00 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

Tickets
Sigurvin Sigurdsson 60 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve