Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LEGEND TRONDHEIM

Punx not Dead Live 4 Revisited

https://www.facebook.com/LegendTrondheim
Organizer LEGEND TRONDHEIM
Venue Fru Lundgreen
Kjøpmannsgata, Trondheim, Norway
Date Friday 10. September 2021
Open from 20:00 to 02:00
Min. age 20

Ca 1 1/2 år for sent kommer Punx not Dead Live 4 endelig. Fru Lundgreen er stedet, 3 band står på scenen, inngang er kr 100 og her blir det punk og moro og glade fjes.

Billettsalget er i gang. Vær obs på at det kan bli begrenset antall billetter. Det avhenger av smittesituasjonen og hvilke tiltak som er gjeldende.


TIDEMANN & GUD

Tidemann & Gud er en power-trio fra Trondheim som spiller punkrock ispedd elementer fra grunge og metal. Tekstene tar utgangspunkt i individets utfordringer med å oppleve en identitet, sosial tilhørighet og mening i hverdagen. I deres kommende debutalbum «Kjellermennesket», inspirert av Dostojevskijs psykologiske realisme, beskrives et ensomt og lidende menneske som samtidig bærer sin livssmerte med en viss stolthet og arroganse.
www.facebook.com/tidemannoggud


GREX

Alternativ punkrock fra Trondheims utkant. Vi har tatt utgangspunkt i punkrock men har valgt å utfordre oss selv og sjangeren sine grenser. Dette for å skape ny sound og et image i musikken som legger seg et sted mellom modern rock og hardcore punk. Fengslende riff, intense trommer, høy bass og ikke minst hard vokal.

www.facebook.com/grexpunkband


UNDERTAKERS

Undertakers er et hardrock/punk-band fra Trondheim, som spiller en kombinasjon av hardtslående, catchy riff, fengende refreng og smakfulle gitarsoloer, akkompagnert av raspende, men melodisk vokal.

Gutta har føttene godt plantet i hard-rock og punk-sjangeren, men bruker sine ulike musikkbakgrunner til å navigere seg gjennom andre sjangre, inkludert trash rock, metal, prog og blues, for å nevne noen.

Bandet ga ut sitt selvtitulerte debutalbum "Undertakers", den 27. mai, 2017. Den første singelen, "We Will Never Agree", fra bandets kommende EP, "Resurgence", ble utgitt den 19. mars, 2021, etterfulgt av "The Undertaker" som ble sluppet den 23. april. Dette var de første utgivelsene som inkluderte de nye medlemmene i bandets nye lineup.

Råkkfolk anmeldte singelen "We Will Never Agree" til 8/10, og kalte den "knakanes" og fortsatte å beskrive sounden som: "Turboneger for dem som kjører litt mer motorsykkel enn gjengse Turboneger fan".
(Råkkfolk, 23.04.21 - Link til episoden).

Låta har også fått noen avspillinger på Gitar: med Totto Mjelde, på NRK P13.

linktr.ee/Undertakers

Ca 1 1/2 år for sent kommer Punx not Dead Live 4 endelig. Fru Lundgreen er stedet, 3 band står på scenen, inngang er kr 100 og her blir det punk og moro og glade fjes.

Billettsalget er i gang. Vær obs på at det kan bli begrenset antall billetter. Det avhenger...

Tickets
Punx not Dead Live 4 Revisited 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve