Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LEGEND TRONDHEIM

BLODTØRST + KEISER

https://www.facebook.com/LegendTrondheim
Organizer LEGEND TRONDHEIM
Venue Good Omens
Fjordgata 60, Trondheim, Norge
Date Saturday 11. September 2021
Open from 20:00 to 02:00
Min. age 20

Vi kjører på med BLODTØRST og KEISER på Good Omens 11. september.

Billettpris kr 150.
20 år leg plikt

Billettsalget er i gang. Vær obs på at det kan bli begrenset antall billetter. Det avhenger av smittesituasjonen og hvilke tiltak som er gjeldende. Vi håper på ingen tiltak og fullt hus og masse moro


BLODTØRST

Blodtørst er et ekstremmetalband fra Trondheim som ble startet opp i 2019 av to black metal-hoder, en death metal-vokalist, en tungrockgitarist og en ekstremmetaltrommis.

Bandet består av medlemmer med interesser og bakgrunner fra alle typer av subsjangre av metall, men fant hverandre i ønsket om å lage noe under ekstremmetalbanneret. Mantraet til bandet har fra starten av vært å ikke ha noe fasit for det soniske uttrykket. Medlemmene kan teste ut og slenge hva som helst på bordet musikalsk sett og gjøre det til Blodtørst.

Debutalbumet «Ferd» ble sluppet 12. mars 2021, og er starten på bandets utforsking av nyanser av Blodtørst. Lyrisk er albumet preget av ulike former for norske naturlandskap, fiktive utstøtte skapninger og deres skjebner i reisen de gjør gjennom livet.

www.facebook.com/Blodtorstofficialnorway


KEISER

Keiser er et black metal-band fra Levanger, Trøndelag som ble startet av Mikael Torseth og Geir Johansen i 2015. De ga ut en EP "Ascension of Ghouls" i 2016 og debutalbumet "The Succubus" i 2017, og singelen “Charge the gates” i 2018.

I 2020 ga de ut "Our Wretched Demise" igjennom plateselskapet Non Serviam Records.
Bandet tar inspirasjon fra band som Moonsorrow, Enslaved og Cobalt. Den fulle besetningen inkluderer William Aamodt på gitar og Jon Einar Hektoen på bass.

www.facebook.com/keisernor

Vi kjører på med BLODTØRST og KEISER på Good Omens 11. september.

Billettpris kr 150.
20 år leg plikt

Billettsalget er i gang. Vær obs på at det kan bli begrenset antall billetter. Det avhenger av smittesituasjonen og hvilke tiltak...

Tickets
BLODTØRST + KEISER 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve