Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LEGEND TRONDHEIM

BOKASSA - Kultursenteret Isak (fri alder)

https://www.facebook.com/events/583252769694292
Organizer LEGEND TRONDHEIM
Venue Kultursenteret ISAK
Prinsens Gate 44, Trondheim, Norge
Date Thursday 11. November 2021
Open from 18:00 to 21:30
Show starts 19:00

Stonerpunkbandet Bokassa fra Trondheim, sist sett på turne som oppvarming for Metallica, er selve gulroten vi har skaffet for ungdommen på Ørland og i Trondheim denne høsten. Gratiskonserter på Ørland Kultursenter på Brekstad og Kultursenteret Isak i Trondheim med plateaktuelle Bokassa kan vel neppe være så veldig feil rett før jul.


Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og “grooven” fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk, rock og hardcore, til sin egen unike “stonerpunk”. Debutplaten "Divide & Conquer" ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater og Gaffa sin liste over tiårets beste norske plater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet "My favourite new band" og "Insanely fucking cool". Dette gjorde at Bokassa ble håndplukket som supportband for Metallica, på deres "Worldwired"-turné i 2019, til å spille på noen av verdens største stadioner.
Oppfølgeren "Crimson Riders" fortsatte i samme stil med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og Close Up Magazine og 4/5 i ærverdige Kerrang. Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband og utenom stadioner har stonerpunkerne tidligere spilt på bla. Øya-festivalen, Pstereo-festivalen, Malakoff, By-Larm og Stavern-festivalen til strålende kritikker fra anmelderne. I 2020 slapp powertrioen en EP med materiale fra live session de gjorde for BBC Radio1 i Maida Vaile studio, ble nominert til Spellemann som «Årets gjennombrudd» og signerte i desember platekontrakt med legendariske Napalm Records for en kommende tredje plate.


Bokassa består av følgende kjekke unge menn:

Olav Dowkes – trommer, vokal
Jørn Kaarstad – gitar, banjo, vokal
Bård Linga – bass, vokal

Stonerpunkbandet Bokassa fra Trondheim, sist sett på turne som oppvarming for Metallica, er selve gulroten vi har skaffet for ungdommen på Ørland og i Trondheim denne høsten. Gratiskonserter på Ørland Kultursenter på Brekstad og Kultursenteret Isak i Trondheim med...

Ticket name Choose amount
Bokassa - Isak - voksen 250 NOK
-
0
+
Bokassa - Isak - fri alder 0 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve