KAMMERJAMMER: Susanna og David Wallumrød

Grus Grus, Tranen
19. april 2017
Dørene åpner kl 16:00
Dørene stenger kl 00:00
Arrangementet starter kl 18:00

Bugge, Pål & Kent inviterer til
KAMMERJAMMER på ARNE NORDHEIMS FENDER RHODES
med SUSANNA og DAVID WALLUMRØD
onsdag 19. april fra kl. 18
på Grus Grus (baren i 2.etasje på Tranen)

LIVESETT 1 - kl. 19:00
LIVESETT 2 - kl. 21:30

Vi benytter Lofthus' rørforsterkede lydanlegg i den lille "speak easy"-aktige baren og har dessuten et helt spesielt klenodium av et tangentinstrument til vår disposisjon; et nydelig, originalt Fender Rhodes fra 1978 som har tilhørt Arne Nordheim som Lofthus Samvirkelag har fått fatt på for anledninger som denne.

Bugge Wesseltoft, Pål Strangefruit og Kent Horne har plukket plater tilpasset anledningen som spilles mellom (tangent)slagene.

SUSANNA OG DAVID
...er søskenbarn, de har spilt sammen nå og da igjennom oppvekst og tenårene. De hadde et band sammen som aldri forlot øvingsrommet, og de spilte én sagnomsust konsert som duo på Mono i Oslo tidlig på 2000-tallet.

Etter mange år, albumutgivelser og konserter for begge - David som en av Norges mest brukte keyboardister med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud og egne band som Spirit In The Dark, og Susanna som artist med egne prosjekter (tidligere Susanna and the Magical Orchestra, nå kun som Susanna), har de endelig kommet sammen igjen.

Den 19. april spiller de en drøss favorittlåter av Leonard Cohen, Joni Mitchell, Emmylou Harris og Tom Waits + noen overraskelser på den lille, nyåpnede baren Grus Grus i annen etasje hos Lofthus Samvirkelag (Tranen) på Alexander Kiellands plass.

16.00 Dørene åpnes
18.00 Platesnurr
19.00 Første livesett
20.00 Platesnurr
20.30 Dørene åpnes for publikum til andre livesett
21.30 Andre livesett
22.30 Platesnurr
24.00 Dørene lukkes

Billetter kr. 100,- på forhånd via Tikkio eller i døren.
OBS! Kun 40 plasser per livesett, så det lønner seg nok å sikre seg billett på forhånd!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
1. sett kl. 19:00 kr100,-

UTSOLGT

2. sett kl. 21:30 kr100,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk