Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KOMPANITO - DA

MERGE NORGE - UFROSTÅEGLI

http://www.mergenorge.com
Organizer KOMPANITO - DA
Venue Hausmanns gate 34, 0182 Oslo, Norway
Hausmanns gate 34, 0182 Oslo, Norway
Date Sunday 21. November 2021
Open from 12:00 to 13:00
Show starts 13:00
Min. age 3

”Vi snakker ikke samme språk. Dere skjønner ikke hvem jeg er. Jeg har så mye å by på, dere går glipp av meg. Når jeg prøver å si noe framstår jeg som dum og enkel. Jeg blir lei av ikke å være meg. Jeg prøver å knekke koden, finne sammenhengen, snapper opp et ord her og et annet der. Et bruddstykke, en gåte jeg må løse.. Nå klarer jeg å snakke, men passer likevel ikke inn. Sosialt vingeklippet. Dere er så annerledes. Kan vi få noe ut av å være sammen selv om vi ikke forstår hverandre? ”

En knallrød sjongleringsball som ankommer en verden som er helt fremmed. Der møter hun ulike grupperinger av baller og klosser, men sliter med å finne sin plass. Hun prøver å forstå og gjøre seg forstått, men blir lei av å ikke kunne være seg selv. De andre er så annerledes! Noen er til og med ganske skumle. Er hun modig nok til finne seg venner selv om de ikke snakker samme språk? Finnes det andre måter å være sammen på? Og må universet egentlig være slik som det alltid har vært?

Språk er ikke bare et lingvistisk system men et sett med kulturelle og sosiale koder, vaner og rutiner som eksisterer i alle mulige miljøer. Ufroståegli er en forestilling om språkbarrierer og utenforskap, men helt uten ord. Ambisjonen er at forestillingen skal være inkluderende og tilgjengelig for alle, uavhengig av bakgrunn og språkferdigheter.
Frida Odden Brinkmann er sjonglør og sirkusartist. I denne soloforestillingen tar hun utgangspunkt i egne erfaringer fra da hun flyttet til Frankrike for å studere sirkus uten å kunne et ord fransk.

Av og med Frida Odden Brinkmann

Links to artist

”Vi snakker ikke samme språk. Dere skjønner ikke hvem jeg er. Jeg har så mye å by på, dere går glipp av meg. Når jeg prøver å si noe framstår jeg som dum og enkel. Jeg blir lei av ikke å være meg. Jeg prøver å knekke koden, finne sammenhengen, snapper opp et ord...

Ticket name Choose amount
Du som ønsker å komme, men ikke kan betale full pris 150 NOK
-
0
+
Barn/student/honnør 150 NOK
-
0
+
Voksen 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve