Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KOMPANITO - DA

MERGE NORGE - WORKSHOP - Luftakrobatik

http://www.mergenorge.com
Organizer KOMPANITO - DA
Venue OSLO parkour PARK
OSLO Parkour PARK, Konows gate 1, 0192 Oslo, Norge
Date Sunday 21. November 2021
Open from 09:00 to 13:00
Show starts 09:00
Min. age 15

Workshop i luftakrobatikk med Abigael Winsvold og Naomi Bratthammar.

Her skriver de selv om workshopen
Workshopen har en varighet på fire timer og er delt i to deler med en liten pause mellom øktene. (Pausen er 20 minutter - for en matbit og noe å drikke)

I den første delen vil vi introdusere grunnleggende teknikker i tau; klatringer, statiske posisjoner, fall osv., så vell som dynamiske bevegelser i sving og tempo, "release and catch". I den andre delen vil vi jobbe med improvisasjoner og undersøke hvordan vi kan skape egne bevegelser, rutiner, materialer og metoder både i luften så vel som på gulvet med tauet. Det vil være flere tau tilgjengelig, tid for en-til-en instruksjon og også god tid til å øve på egen hånd.

Abigael Winsvold
Abigael Winsvold er medgrunnlegger av Acting for Climate, og har her hele kunstnerlivet hatt en trang til å finne måter å uttrykke spørsmål knyttet til klimaendringer og bærekraft på, gjennom kunst.

Abigael er spesialisert innen sirkusdisiplinene partner-akrobatikk og tau fra samtidssirkus-utdanningene AMoC (Academy for Modern Circus) i København og CODART i Rotterdam. I sitt kunstneriske arbeid fokuserer hun på tverrfaglig arbeid, både når det gjelder kunstneriske uttrykk ved å kombinere dans, teater og sirkus, med fokus på å involvere vitenskapelig forskning i den kreative prosessen. Abigael har lang erfaring med å holde workshops både i tau, luftakrobatikk, partnerakrobatikk og Acting for Climates -metoder.

Naomi Bratthammer
Naomi begynte med dans tidlig i tenårene og oppdaget sirkus som scenekunst noe senere. Hun ble ferdig utdannet på Codarts i Rotterdam i 2017. For sin bachelor oppgave «Her» (henne) på Codarts mottok hun «Friends of Codarts» og ble nominert til GNB Circus Awards.

Siden ferdig utdannelse i Nederland har hun jobbet freelance både alene og i større samarbeid verden over. Naomi har både jobbet for veletablerte kompanier og ensembler som Scapino Ballet Rotterdam, The funicular Cirucs, Cirkus Xanti og Barnas Musikkteater så vel som hun har startet enge prosjekt og samarbeid som Hyldra Collective, Circanario og Frøya Collective.

Workshop i luftakrobatikk med Abigael Winsvold og Naomi Bratthammar.

Her skriver de selv om workshopen
Workshopen har en varighet på fire timer og er delt i to deler med en liten pause mellom øktene. (Pausen er 20 minutter - for en matbit og noe å drikke)...

Ticket name Choose amount
Billett 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve