Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Jonas Alaska / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date Friday 10. December 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Da Jonas Alaska slapp låta «Light Switch» før sommeren, var det til unisont hakeslipp, og stormende jubel. Låten ble umiddelbart listet på både NRK P3 og NRK P13, og var et lydspor for mange gjennom sommeren. Nylig fulgte han opp med den minst like fengende «You Don’t Know How to Dance», også den til strålende mottagelse og radiolistinger. Det er altså all mulig grunn til å glede seg til det nye albumet som skal slippes i høst!

Dører: 19.00
Konsertstart: 20.00
CC: 250,-

Etter slippet av det kritikerroste albumet «Roof Came Down» i 2020, satte Jonas Alaska seg ned med blanke ark og en intensjon om å skrive poplåter for andre artister.

«Det var debutplata til Billie Eilish som ga meg lyst til å skrive noen låter uten alle regler og hindre, som jeg har satt opp for meg selv i årenes løp. Det var så forløsende og befriende at jeg pøste ut en haug med låter løpet av noen uker», forteller Alaska.

Underveis i låtskriverprosessen ble han imidlertid så glad i låtene at han bestemte seg for at de skulle utgjøre hans sjette studioalbum, som slippes denne høsten.

Da Jonas Alaska slapp låta «Light Switch» før sommeren, var det til unisont hakeslipp, og stormende jubel. Låten ble umiddelbart listet på både NRK P3 og NRK P13, og var et lydspor for mange gjennom sommeren. Nylig fulgte han opp med den minst like fengende «You Don’t...

Ticket name Choose amount
Ordinær billett 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve