Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Christian Hjelm [NY DATO]

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 30. September 2022
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

OBS! NY DATO! Glæd dig til Christian Hjelm til september!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 185,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Christian Hjelm be’r om en manual til livet.

Han har høstet priser, anmelderstjerner og international anerkendelse.
Og efter fire års solopladepause er Christian Hjelm tilbage med en ny single, der handler om at forsøge at bevæge sig fra epicentret af en livskrise tilbage mod lyset. Til den slags har man brug for en i diotsikker manual.

Oprigtighed og snurrig meloditæft har altid gået hånd - i - hånd hos Christian Hjelm. Og det er også tilfældet på sangskriverens nye single der har titlen ’Idiotsikker manual’.

”Det er jo en utopi at skulle kunne få en idiotsikker manual. Men når alt føles brudt op, splintret og fragmenteret, så sukker du efter sådan en nem løsning på det hele, et quick fix om man vil. Så sangen udtrykker ønsket om at have noget, der kan hjælpe en videre”, fortæller Christian Hjelm.

Singlen udkommer 14. januar, og følges op den 25. marts med et album af samme navn.

Albummet er skrevet og produceret af Hjelm selv i hans eget studie. Her vævede han et tæppe af lyd med enkelte bidrag udefra. Ikke mindst fra Katinka Band s Marie Hageltorn Christiansen, hvis kor lægger sig drømmende over hele det kommende album.

Christian Hjelm har i mere end 20 år markeret sig som en af landets stærkeste sangskrivere. Han debuterede med bandet Figurines i 2001, og skubbet på vej af blandt andet toneangivende Pitchfork fik bandet gennem 00’erne en del international opmærksomhed. I 2012 satte han fart på sin solokarriere med sit første dansksprogede album, ’Før vi blev lette’. Det blev kåret til Årets danske album i Gaffa, årets næstbedste danske album i Politiken, og sikrede ham en Steppeulv i kategorien Årets Vokalist. Hans seneste album, ’Uskolet magi’ fra 2018 udløste ny en regn af anmelderstjerner – blandt andet fem stjerner fra Politikens Kim Skotte.

Christian Hjelm med band turnerer Danmark til efteråret.

OBS! NY DATO! Glæd dig til Christian Hjelm til september!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 185,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Christian...

Tickets
Ticket name Choose amount
Christian Hjelm 185,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve