Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Lucky Lo

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date Saturday 30. April 2022
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

Lucky Lo gæster hele Danmark med fuldt band setup og headliner-koncerter!

—————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 140 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

Lucky Lo, multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens den ærlige, inderlige og oprigtige vokal altid skinner igennem letsindigheden. Lo er oprindeligt fra Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne på Christianshavn med hendes instrument, banjoen.

2021 har budt på fire singleudgivelser fra Lucky Lo, der har høstet roser både i Danmark og uden for landets grænser. I takt med udgivelserne er efterspørgslen på liveshows med Lucky Lo og hendes band kun vokset, hvilket har vist sig gennem en invitation til at medvirke i DRs “P6 BEAT Rocker Koncerthuset”, bookinger til bl.a. SPOT Festival samt support-tour med Eivør af to omgange.

I forbindelse med Lucky Lo’s debut-album, der udgives 25. marts 2022, gæster Lucky Lo de danske spillesteder i april - denne gang i selskab med sit fantastiske band, der har haft stor indflydelse på albummets lyd. Bandet består af moi Caprice-trommeslageren Casper Henning Hansen, Asger Nordtorp Pedersen der står bag Guldimund, Mads Nørgaard, der har spillet med Orgelheimers, Aksglæde og legenden Bo Stief samt Malte Nordtorp Pedersen fra Knægt, der gæster bandet.

Lucky Lo gæster hele Danmark med fuldt band setup og headliner-koncerter!

—————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 140 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

...

Ticket name Choose amount
Lucky Lo 140,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve