Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SKOLO AS

Konsert Lamark

http://www.skolo.no
Organizer SKOLO AS
Venue SKOLO
Yttersidveien 2, Herøy, Norge
Date 3. July 2022
Show starts 19:00

Klar for solid nordnorsk låtskriverhåndverk og en ekstra energisk liveopplevelse? Gled deg til moderne pop-poesi på Bodødialekt med Sigurd Lamark!

Overnatte? Kontakt oss direkte på booking@skolo.no hvis du ønsker hjelp til å skreddersy en ekstra fin helgeopplevelse ut i øyan! Vi har rom, åpen kafébutikk og smellvakker natur på alle kanter. Mer info også på www.skolo.no.

MER OM SIGURD LAMARK:
I landskapet til alternative popartister som Håkan Hellström og Devendra Banhart og inspirert av sin hjembys visehelt Terje Nilsen, leverer Lamark solid nordnorsk låtskriverhåndverk med et uttrykk som er både smart, sårt og underholdende. Live har Lamark og vennene levert fyrverkeri av konserter på festivaler som Træna og Hove, og på en mengde klubber, barer, naustloft og kaffesjapper fra nord til sør. Musiker Markus Sørheim Vik (Din Moris) er med til Seløy.

29. april kom også hans nyeste album «Tre leiligheta seinere».

Sigurd Lamark solodebuterte i 2013, og den livsbejaende singelen «Alle dama som e fin» ble lydspor til mang en nordnorsk sommerfest. Med sine to første kritikerroste album «God nok grunn» (2014) og «Byen» (2017) har han etablert seg som en nasjonal stemme fra nord. Fem år seinere kommer endelig oppfølgeren. Det er en moden og tydelig artist vi møter, med et fengende uttrykk og finurlige tekster om personlig utvikling, kjærlighet og etableringsfase. Reisen mellom leilighetene er både fysisk og abstrakt. Fra barndommens nabolag, gjennom et slitent kollektiv fullt av minner, til prospektet av en fjern, nyoppussa boligdrøm, full av lengsel og identitetsmarkører.

«Tre leiligheta seinere» skildrer forholdene som slutter og begynner igjen i samtidens seriemonogami, og kunstens betydning i det hele. Blant bidragsyterne på albumet finner du musikere fra band som Divest, Konradsen, Kråkesølv og Young Dreams. Stikkord for produksjonen er vintage trommesett, fine gitarer, analoge synther og luftige arrangementer med klokkeklar vokal.

Sagt om Lamark:
- Nordnorsk pop som er verdt å lytte til (Musikknyheter)
- Lamark virkelig masserer både ører og sjel som dypest når han inderlig skriker utvariasjoner av frasen 'føkk den byen her' (Bergens Tidene)
- Den beste debuten siden Kråkesølv i 2009 (Avisa Nordland)
- Låten Voksen kunne vært en vinner på et album av Håkan Hellström (Avisa Nordland)
- Sorry Baby er en potent låt som utvilsomt inviterer til gjentatt lytting (Ny musikk hver dag)
- Følsom, variert pop som går rett i sjelen (Universita)

Kun 50 billetter! (Flere billetter slippes eventuelt nær konsertdato hvis det blir fint nok vær til utekonsert). Konserten starter kl. 19.00.

Links to artist

Klar for solid nordnorsk låtskriverhåndverk og en ekstra energisk liveopplevelse? Gled deg til moderne pop-poesi på Bodødialekt med Sigurd Lamark!

Overnatte? Kontakt oss direkte på booking@skolo.no hvis du ønsker hjelp til å skreddersy en ekstra fin...

Ticket name Choose amount
Konsert Lamark 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve